Jak vidíte, pořád dost tápu v tom, co od toho auta vlastně budu chtít, takže jsem aktuálně zcela překopal původní příspěvek a změnil výběr
.
A kdoví, jestli to znovu nezměním. BRZ bude mít kamarád příští týden testovačku, tak mě tím sveze a snad mi to i půjčí, abych si udělal lepší obrázek. Pokud bych dál zvažoval i ten Abarth, je tu jeden v Praze za rozumnou cenu na rental, takže bych si jej na den dva půjčil a uviděl, jak se mi to auto (ne)bude zdát.
Pravdou je, že novější auto bych asi rád využíval více a jezdil s tím, kdy budu moct (pořád však na střídačku s jinými auty).
jarka píše:Jsem teď řešil trochu problémy s miatou, takže nebyla pojízdná a mezitím se mi konečně podařilo dát svor do Sporta. Ve výsledku je teď se Sportem tolik zábavy, že když se teď rozhoduju čím se půjdu projet tak už to rozhodně není 50-100 pro miatu jako dřív. Jako jo, pořád je v lehký zasvorovaný rwd bez střechy větší zážitek, ale malá lehká zasvorovaná fwd už najednou neztrácí tolik a využitelnost toho auta je úplně jinde. Samotnýho mě to překvapilo. To jen na zamyšlenou v rámci tématu.
Věřím, že SSS je super, ale mně to auto i po čase, kdy jsem ho nějakou dobu zvažoval, nic moc neříká.