Netuctové kombi 200-400k v automatu
Netuctové kombi 200-400k v automatu
Ahoj,
sháním pro sebe na ježdění do práce auto (denně 110km z toho 80 po dálnici). První dilema je jestli koupit dnes diesel nebo benzin. Auto budu mít minimálně 6 let a za tu dobu najedu min. 150tkm.
Mělo by mít praktický kufr a mám rád když auto pěkně vypadá a pěkně jede (min 100kw).
Nyní jsem měl Mercedes C 220CDI W204 sedan ale již jsem ho ve 310t km prodal a chci něco mladšího, méně jetého a hlavně kombi nebo lift (sedan už ne).
Auto musí mít automat, tempomat, pohodlné sedačky a musí umět držet tempo na dálnici a musí mne tak nějak bavit (takže určitě ne Toyota Auris nebo třeba Rapid
Zvažuji 2 varianty... koupit opět "jetý diesel" (cca 150tkm) za cca 250t Kč a ušetřit a nebo připlatit za dražší diesel/benzin s malým nájezdem)
Líbí se mi Mercedes B, C, E, BMW 3, Audi A4, A5, Arteon...
Golf ani Octavia mne moc neoslovuje protože to má skoro každý a ani nevím jestli se do toho dělá dobrý motor a automat
sháním pro sebe na ježdění do práce auto (denně 110km z toho 80 po dálnici). První dilema je jestli koupit dnes diesel nebo benzin. Auto budu mít minimálně 6 let a za tu dobu najedu min. 150tkm.
Mělo by mít praktický kufr a mám rád když auto pěkně vypadá a pěkně jede (min 100kw).
Nyní jsem měl Mercedes C 220CDI W204 sedan ale již jsem ho ve 310t km prodal a chci něco mladšího, méně jetého a hlavně kombi nebo lift (sedan už ne).
Auto musí mít automat, tempomat, pohodlné sedačky a musí umět držet tempo na dálnici a musí mne tak nějak bavit (takže určitě ne Toyota Auris nebo třeba Rapid
Zvažuji 2 varianty... koupit opět "jetý diesel" (cca 150tkm) za cca 250t Kč a ušetřit a nebo připlatit za dražší diesel/benzin s malým nájezdem)
Golf ani Octavia mne moc neoslovuje protože to má skoro každý a ani nevím jestli se do toho dělá dobrý motor a automat
- Japan power
- Autoškolák
Re: Netuctové kombi 200-400k v automatu
No já ti nevím, ale že by tohle nebyly tuctovky?ona88go píše: Netuctové kombi 200-400k v automatu
.....
Jestli se chci lišit a nechci tuctovku z Německa, tak co se mrknout na?
Luxusnější, cestovní: Jaguar XF, Volvo V60
Sportovnější, zábavné a přesto praktické: Honda Accord, Alfa Romeo 159
Muscle s pořádným motorem: Chrysler 300C
Život je příliš krátký na to, abychom jezdili nudnými auty!
A co kouknout aj na: Laguna, 508, C5 ?
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
Honda PCX 125 - 2019
Laguna bude skok dolů z MB.
Jak je na tom BMW F30 se spolehlivosti?
Je to lepší jak Mercedes nebo A4?
Je to lepší jak Mercedes nebo A4?
Dobrý den,
Omlouvám se, ze sem vam vtirnu, ale resim podobny problem a nechci resit novy tema. Kdyby to bylo v rozporu pravidel tak zalozim vlastni. Se synovcem vybirame auto, jeho rozpocet byl 250k, rozhodl jsem mu prispet 100k + neco na pocatecni opravy tzn. 350k +/-. Je to mladik, zije s pritelkyni snad jednou budu mit i dite. Casto cestujou ve dvou, obcas i na hory. Maji golfa IV tdi 1.9 jsou spokojeny, ale uz ma na krku 289k km a uz jede z posledniho. Vybral si teda opet golfa a to VII 2.0 tdi. Pak mi jeste nahodil jeste Octavku z roku 2016, 2.0TDI DSG a tady nejsem si jist.
Prvni vuz, podle fotek krasne zachovaly kus s dobrou vybavou. Prostor v motoru cisty + servisni kniha akorat je trochu z ruky, ale neni problem prijet a podivat se osobne. Volal jsem tam a stale ho maji.
druhy je taky slusny, mame to cca 200km takze pojedem se tam urcite podivat.
a tady je ta octavka, je tam cca 150k km od 3.2016, tzn. cca 75000km rocne, to je poradny naloz si myslim. Trochu jsem usoudil ze to bude asi firemni auto? a to znam i z vlastni firmy ze ty lidi jim slapou na krk a vubec to auto nesestri. Tak jsem tam zavolal telefon mi zvedl jakysi Polak, Nemecky poradne neumel, tak jsem zkusil anglicky to taky ne. Pak si rikam ku*wa a mluvili jsme spolu na pul cesky na pul Polsky. On na vsechno rekl dobre a at prijedu si podivat. Nevim co si o tom myslet, pak jsem poradne podivala na ,,jeho,, bazar a ma tam cca 8 aut vyfoceny pred nejakou vetsi budovu, tak si rikam ze to bude jen maly prekupnik :/ nic proti Polakum samozrejme, ale pak jsem si rikal no to nebude jen 150k km kdyz to mel v ruce prekupnik z polska.
Novy za 350k kč jsme nejak zavrhli, protoze by nedostal takovy komfort a vybavu jako ojetinu. Jinak nemame nic proti kocernu anebo jine znacce, jen mel predtim golfa tak si vybral zase to pochopitelne chapu. Ale na tuhle skodovku rikam Ne-e.
Dekuji za nazory.
Omlouvám se, ze sem vam vtirnu, ale resim podobny problem a nechci resit novy tema. Kdyby to bylo v rozporu pravidel tak zalozim vlastni. Se synovcem vybirame auto, jeho rozpocet byl 250k, rozhodl jsem mu prispet 100k + neco na pocatecni opravy tzn. 350k +/-. Je to mladik, zije s pritelkyni snad jednou budu mit i dite. Casto cestujou ve dvou, obcas i na hory. Maji golfa IV tdi 1.9 jsou spokojeny, ale uz ma na krku 289k km a uz jede z posledniho. Vybral si teda opet golfa a to VII 2.0 tdi. Pak mi jeste nahodil jeste Octavku z roku 2016, 2.0TDI DSG a tady nejsem si jist.
Prvni vuz, podle fotek krasne zachovaly kus s dobrou vybavou. Prostor v motoru cisty + servisni kniha akorat je trochu z ruky, ale neni problem prijet a podivat se osobne. Volal jsem tam a stale ho maji.
Kód: Vybrat vše
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Volkswagen-Golf-VII-2.0-TDI-Variant-CL-T/vhc:car,srt:price,sro:desc,ms1:25200_14_,frn:2014,prx:10000,ful:diesel,mlx:150000,pwn:96/pg:vipcar/271973713.html
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Volkswagen-Golf-Variant-2.0-TDI-Comfortline/vhc:car,cnt:de,srt:mileage,sro:asc,ms1:25200_14_,frn:2015,prx:12000,ful:diesel,pwn:87,dmg:false,vcg:estatecar,pvo:1,fsh:true/pg:vipcar/270502632.html
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Skoda-OctaviaCombiStyle-2.0-TDI-DSG-XENON/vhc:car,cnt:de,pgn:3,pgs:10,srt:mileage,sro:asc,ms1:22900_10_,frn:2016,prx:15000,ful:diesel,mln:90000,mlx:150000,pwn:96,dmg:false,vcg:estatecar/pg:vipcar/270580793.html
Dekuji za nazory.
Tohle je spis do tematu tuctove kombi ale jak pises, divnym polakum bych se vyhybal obloukem. vlastne vsem polakum.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vzal bych to červenýho.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
proto jsem autora radši předem omluvil.mattonecz píše:Tohle je spis do tematu tuctove kombi ....
Jsem taky pro tuhle variantu. Budu se snažit mladýmu natlouct do hlavy, že golf VII v takový výbavě a stavu bude lepší jak Octávka od Poláka. Jinak, máme v rodině jen diesely. Jezdíme často a delší cesty. Kdyby vás napadlo něco jiného v této hladině tak budu jedině rád. Díky970ka píše:Vzal bych to červenýho.