Arteon - červená chilli vs. žlutá kurkuma ???
Arteon - červená chilli vs. žlutá kurkuma ???
Ahoj prosím o pomoc při výběru barvy.
Objednávám si Arteona a nemohu se rozhodnout jakou barvu si vybrat. Přemýšlím o red chilli nebo yellow kurkuma....
Jaká by byla vaše volba?
Díky za názor
Objednávám si Arteona a nemohu se rozhodnout jakou barvu si vybrat. Přemýšlím o red chilli nebo yellow kurkuma....
Jaká by byla vaše volba?
Díky za názor
Re: Arteon - červená chilli vs. žlutá kurkuma ???
Barva je čistě subjektivní názor každého, jakákoli rada bude vždy jen obrazem toho, co si rádce (nikoli tazatel) myslí a preferuje.
Např. mně se nelíbí ani jedna z těch dvou barev.
Např. mně se nelíbí ani jedna z těch dvou barev.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mě se taky nelíbí ani jedna, ale rozhodně bych šel do tý červený, protože Arteon pokud se nepletu byl představenej právě v tý žlutý, takže žlutej bude každej druhej.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
spíš nějakou šedou, ale v reálu co jsem viděl z těch dvou určitě tu žlutou
ta žlutá vypadá naživo skvěle. Nebo bílá na černých kolech škoda, že není s VR6, dal bych si ho na plakát v pokojíčku
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Díky za názory... ano souhlasím, je to hodně subjektivní. Nicméně nemohu se rozhodnout, proto mě zajímá pohled někoho jiného. Žlutá vypadá skvěle, ale bohužel jich díky kampani jezdí mraky. Ještě se mi líbila černá, ale když jsem ho viděl naživo v černé, tak mě to sklamalo...
Barva je subjektivní. Z dvou uvedených raději "žlutou z plakátu". Nejvíc mu sluší tmavá kovově šedá metalíza. Na fotce jí nemám, konfigurátor nefunguje...... :-/ Tady je ve světlejší a taky je to hezký. Černá tomu autu nesedí.
cervena. zluta je takova lacina
Červená gut, ale ta žlutá tomu imo sedne jak prd*l na hrnec. Za mě tedy žlutá - ač obvyklejší a bude k vidění častěji, rozhodně je to vítaná změna oproti unylosti 90% barevného schématu na silnicích. A žel bohu k tomu s černou F11 taktéž nepřispívám, aspoň modrá kdyby byla... Jinak good luck, krásná kára!
Obe barvy budou hezky kdyz bude auto umyty, za vsech ostatnich okolnosti bude lepsi jakakoliv verze sedy/stribrny.
Ale jak nekdo muze chtit arteon na plakat do pokojicku, to asi v zivote nepochopim
Ale jak nekdo muze chtit arteon na plakat do pokojicku, to asi v zivote nepochopim
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k