![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Jelikož máš osobní zkušenost, jak je na tom prosim tě s pedálama a řazením? Protože u Citroenu de všechno tak nějak ztuha a to mi neni moc příjemný..
![Sick :ymsick:](./images/smilies/31.gif)
Díky moc za rady
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Nazdar,
Jako pedály jsou od sebe příjemně daleko takže vím na co šlapu, jinak řazení je přesné a trochu tuhé u některých kusu. jinak jezdí opravdu slušně a ano na tuhle třídu má ford prostě nejlépe odladěný podvozek prostě drží jak přibitý. K motorům ber jedině 1,6i 74KW nejlepší motor a dobře spřevodován jinak vyhni se 1.6 TI-VCT 85KW je to obdobný motor jen s časováním ventilů a menší úpravou jinak 11KW na víc nepoznáš protože motor je jinak spřevodovány a jezdíš za stejné spotřebu a musíš řešit každých 60TKM ladění nebo výměnu zdvihátek.
A k tomu interieru nevím mně se poměrně líbí jednoduchý přehledný a vetšinou je Ford lépe vybavený než škodovka za stejné peníze.
Zrovna mám už třetího Focusa se všemi spokojenost teď jezdím Focusem II rok.09 nemohu si stěžovat 1,8i 92Kw bohatě stačí sice trošku více žere ale zase na servisu nic nechce oleja a fitry