Ojetá Audi A7

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Martin19
Dítě v autě

Ojetá Audi A7

Příspěvek od Martin19 »

Zdravím,
Mám zájem koupit si ojetou Audi A7 a tento příspěvek je mířen především na majitele těchto vozů a nebo zkušené mechaniky. Plánuji si koupit audi do 650 000,- Kč, která bude mít najeto maximálně 150 000 km. Dle mých informací u těchto aut je první větší investice ve 250 000 km a to je podvozek a zajímá mě, co je na tomto pravdy. Je zde někdo, kdo má toto auto a podělil by se se mnou o informace ohledně poruch, které do teď musel řešit? Další otázka je, pokud koupím auto které bude mít najeto něco okolo 130 000, jak moc je to na interiéru poznat ? Chápu, že tato otázka je individuální, ale zajímají mě Vaše zkušenosti a budu rád, pokud se se mnou o ně podělíte.

Děkuji za smysluplné reakce
Hezký sváteční den
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Ojetá Audi A7

Příspěvek od řidičBOB »

Sic nemám A7, ale A6...ale v podstatě je to to stejné.
Odpověď na tvé otázky jsou složité, protože to hodně závisí na tom, jak se o to kdo staral. Hlavně se to týká interiéru.
Motory i podvozky tam jsou už lety vychytané. Co vím, protože se mne to zatím ještě netýká, tak měchy drží, kompresor taky - 200t žádný kilometr.
I zde platí, jako u každého auta, chce to vidět a prověřit konkrétní kus.
Třeba vrácený operák bych nechtěl, protože tam se dělá vždy jenom ten nejnutnější servis a jako kdysi v Delvitě - LEVně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět