Zábavný hatchback do 300tis, automat, Praha i okresky
Re: Zábavný hatchback do 300tis, automat, Praha i okresky
Ad Fabia RS) ano myslim rok 2014 cca. Na FIII kouknu. A zrovna jsem cetl clanek ze Fabii RS jedine s malo km a citelnou historii. A pocitat s pravidelnou udrzbou. S tim nemam problem.
Ad Galant stav) daval jsem uz dvakrat tlumice, ramena, cepy atd, ale uz to proste neni ono. Asi by slo vymenit skoro vse a dat tam sportovni dily, ale nenasel jsem nikoho kdo by mi ho udelal a porad je to stare auto, uz nechci manual atd... chtel bych zmenu no.
Ad Galant stav) daval jsem uz dvakrat tlumice, ramena, cepy atd, ale uz to proste neni ono. Asi by slo vymenit skoro vse a dat tam sportovni dily, ale nenasel jsem nikoho kdo by mi ho udelal a porad je to stare auto, uz nechci manual atd... chtel bych zmenu no.
Dobre, kazdopadne fabia s DSG za 300 bude stejne ojeta, takze bych se potom uz podival po leonu, fieste, eventualne focusu.
Celkem rozptyl, hledáte auto za 300k a konfigurujete polo za 650k. Zlatá střední cesta je SSS 2018. Zábava a spolehlivost zaručena.
Jestli je SSS myšlen Swift Sport, tak je otázka kdy se k nám dostane do prodeje a kolik bude stát.
380 000 jako předchozí 1,6 atmo se opakovat určitě nebude, tyhle peníze nyní chtějí za 1.0 boosterjet. Což je mimochoden strašný motor. Ale jinak i standardní verze je super auto na zábavu, hned padne do ruky. Vzhledem k neuvěřitelné váze to v aktuální generaci jede pěkně i s 1,2 atmosférou.
380 000 jako předchozí 1,6 atmo se opakovat určitě nebude, tyhle peníze nyní chtějí za 1.0 boosterjet. Což je mimochoden strašný motor. Ale jinak i standardní verze je super auto na zábavu, hned padne do ruky. Vzhledem k neuvěřitelné váze to v aktuální generaci jede pěkně i s 1,2 atmosférou.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Ano, myslel jsem Swift. Má všechny systémy, které pán požaduje + AT. V Japonsku jsou tři výbavy, přičemž ta nejvyšší je za + - 400k. U nás bude cena jako vždy přemrštěná, nicméně dá se nakoupit na Slovensku, kde jsou ceny japonských aut podstatně nižší viz. Toyota, Honda a vlastně i Suzuki.
ad rozptyl ceny) Myšlenka ohledně nového Pola GTI za 600tis byla spíš ukázka nouze, kam jsem se dostal, když jsem hledal a hledal něco zajímavého ojetého do těch 300tis. Nechci dát teď za auto 600.
ad Swift) zajímavý tip, koukám na to, cena v top výbavě 390tis. Ale 1.0 motor
ad Swift) zajímavý tip, koukám na to, cena v top výbavě 390tis. Ale 1.0 motor
Ano ojeta je, ma najeto napriklad 40-50tis km. Jenze napriklad Cupra, ktera se mi hodne libi, stejne jako Golf 6, je drazsi a maji vic najeto.lampa píše:Dobre, kazdopadne fabia s DSG za 300 bude stejne ojeta, takze bych se potom uz podival po leonu, fieste, eventualne focusu.
Swift Sport bude mít 1,4 4válec turbo.
1.0 boosterjet je úplně mimo.
Mapování plynu s půlsekundovým zpožděním a zvuk Wartburgu.
Základní 1,2 dualjet atmosféra je o několik tříd příjemnější motor a s 900 kg autem i pěkně jede.
Kupříkladu 3válec 1.0 TSI ve Fabii reaguje briskně, i když zvuk má taky utrápený.
1.0 boosterjet je úplně mimo.
Mapování plynu s půlsekundovým zpožděním a zvuk Wartburgu.
Základní 1,2 dualjet atmosféra je o několik tříd příjemnější motor a s 900 kg autem i pěkně jede.
Kupříkladu 3válec 1.0 TSI ve Fabii reaguje briskně, i když zvuk má taky utrápený.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Chtel bych se opravdu vejit do tech 300tis.
Ford jsem nenasel v automatu. Swift na bazaru vidim jen jeden.
Zatim muj favorit je tedy Fabia RS II a Polo GTI cca rok 2011.
Dalsi v poradi je Golf GTI, ale ten ma bud hodne najeto, nebo je stary, do cehoz se mi moc nechce.
Dalsi vec, kterou jsem ted cetl v recenzi a pred tim me vubec nenapadla. Ze Polo GTI, jak je nevyrazne a male auto, tak se casto jeho majitelum stava, ze na ne lidi nedavaji ohled, ze je jim vjizdeji do cesty, predjizdeji je. Protoze nevi, ze staci slapnout a na 5m Polo ujede. Aby se mi tedy nevymstilo mit male auto a pak kdyz pojedu po dalnici, tak se mi tam kazdy nacpe, protoze neodhadne moji rychlost. Tezko rict jestli by to bylo ale u Golfu lepsi, asi jo.
Ford jsem nenasel v automatu. Swift na bazaru vidim jen jeden.
Zatim muj favorit je tedy Fabia RS II a Polo GTI cca rok 2011.
Dalsi v poradi je Golf GTI, ale ten ma bud hodne najeto, nebo je stary, do cehoz se mi moc nechce.
Dalsi vec, kterou jsem ted cetl v recenzi a pred tim me vubec nenapadla. Ze Polo GTI, jak je nevyrazne a male auto, tak se casto jeho majitelum stava, ze na ne lidi nedavaji ohled, ze je jim vjizdeji do cesty, predjizdeji je. Protoze nevi, ze staci slapnout a na 5m Polo ujede. Aby se mi tedy nevymstilo mit male auto a pak kdyz pojedu po dalnici, tak se mi tam kazdy nacpe, protoze neodhadne moji rychlost. Tezko rict jestli by to bylo ale u Golfu lepsi, asi jo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zábavný hatchback do 300tis, automat, Praha i okreskyTak
Komu není rady...
Nebylo. Ani v Passatu a ani v GolfuR to lepší není. Buď to ostatní nepoznají nebo druhá skupina, která to pozná a chce se honit.
Nebylo. Ani v Passatu a ani v GolfuR to lepší není. Buď to ostatní nepoznají nebo druhá skupina, která to pozná a chce se honit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Zábavný hatchback do 300tis, automat, Praha i okreskyTak
Ja si vsechny rady beru. I tak kvuli tomuhle nebudu kupovat velke auto, na ktere ad 1 nemam a ad 2 ho nechci. Mas pravdu.řidičBOB píše:Komu není rady...