vw golf variant vs octavia vs insignia vs bmw 3 gt
Re: vw golf variant vs octavia vs insignia vs bmw 3 gt
Jo a ještě zase když ten Golf budeš financovat tak pokud to nezměnili dostaneš kompletní litá zimní kola což je zase bonus navíc. Já mám financování na 2 roky včetně Gap ale tolik za pojistku nedávám- mám ale samozřejmě nižší výchozí cenu. A přeplatek u financování je minimální.
Vzhledem k tomu, jaký je budget, bude nejrozumnější Golf. Mám ale dotaz, proč ne 1,5 TSI EVO?
1.5 SIDI v obrovské Insignii a ještě k tomu s automatem by bylo žíznivé trápení, moc velké auto a moc malý motor na automat s měničem. Sám chci koupit Insignii CT, ale s 2.0T.
1.5 SIDI v obrovské Insignii a ještě k tomu s automatem by bylo žíznivé trápení, moc velké auto a moc malý motor na automat s měničem. Sám chci koupit Insignii CT, ale s 2.0T.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Omlouvam se ze se do toho pletu ale byly tu zmineny 2 motory co me zajimaji. Jsou v Oplu problemy i s 1.4 110kw nebo se to tyka jen 92kw verze? Na problemy s 1.5TSI evo je asi jeste brzo, jsou nejaky ohlasy na tento motor v tomto smeru?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
V Opelu u obou. Ale nevím jak je to od r. 2017. Teoreticky už by měly být OK.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Máte 3er touring, což je vlastně kombi. Chcete větší kufr, ale chcete se vyhnout combi. Doteď kombi u báwa nevadilo? Vozit kočárek a hodně cestovat, jak píšeš, tak to combi beru.blackwhit píše: 1) golf variant - 1.4tsi 7dsg highline - sháníme auto větší než naše (bmw 3er touring E91), protože čekáme rodinu a máme problém s kočárkem - velikost kufru u staré trojky je fakt malá.
Golf je za rozumnou cenu, má dobré financování, je hezky vybavenej, máme s ním dobrou zkušenost (už jsme jednou krátkou verzi 7. generace měli). Co mluví proti němu je, že je to combi, kterému se snažíme vyhnout
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.