Vyber ojeteho auta do 450K
Vyber ojeteho auta do 450K
Zdravím, rád bych si poslechl váš názor na následující výběr, protože to projíždím pořád dokola a nemůžu se pořád nějak rozhoupat, minulý týden mi jeden starší pán sešrotoval passata když mi nedal přednost, takže vybírám náhradu a když už tak abych si aspoň udělal radost a polepšil ) měl sem passat 2l fsi 3c. Auto bylo bezproblémové ale na můj vkus moc nejelo a hodně žralo, najezdím kolem 1000km týdně min. Vždycky sem se bránil dieselu ale poté co sem vyzkoušel náhradní auto které sem dostal, tak se mi spotřeba 5,5l a tankování jednou za 3 dny docela pozdávalo. Rozpočet na auto sem si vyhradil na 400-450 000Kc a vybírám z následujících- A5 2l TDI / 3l tdi, Passat CC 125kw tdi, nebo 5kove bmw. Auto bych chtěl aspoň min rok 2010. Nějak pořád tíhnu k CC ale hodně lidí to píše jak je požitek z jízdy nudný atp tak zas nevím
Re: Vyber ojeteho auta do 450K
450 tisíc bych nikdy nedal za 7 let staré auto. Max 3 roky. Podle toho bych vybíral auto.a navíc 50 000 km roční nájezd. Neblazni.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber ojeteho auta do 450K
Na 50tkm ročně se berou už nová auta,jak píše kolega,ale za 450tkč se Báwo ani A5 zánovní nekoupí.Sám jsem prodal letos manželky A5 2,0 TDi r.2011 200tkm za 400tkč.Ale i s těmi kilmetry to na autě nebylo znát,jelo pořád parádně a díky bytelnosti náprav nikde nic netlouklo,takže za mě A5 povedený vůz,radši bych ji bral ,než Pašíka. Jinak nudný jsou ty auta asi tak všechny podobně.Báwo F11 jsem měl před rokem a dali jsme to pryč,nesedělo mi řízení,asi jsem moc citlivej.Zkus se s těmi auty svézt a uvidíš co sedí a nějaké si kup.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...