Bobe, máš samozřejmě pravdu, chtěl jsem se začínajícího řidiče trochu zastat Vzpomněl jsem si na sebe, když jsem pořizoval ve 2015 druhé auto na víkendy. Nejdříve jsem chtěl něco levného (do cca 50k ) a v dobrém stavu (kastle bez koroze a motor v kondici). Samozřejmě, byl jsem naivní, byla to vražedná kombinace a jedno vylučovalo druhé. Trvalo to dlouho, ale nakonec jsem našel kus, který splňoval alespoň část požadavků a hold se to odrazilo na kupní ceně. Nakonec jsem dailywágn nechal přítelce a ze šuplíku na víkendy se stal společník pro každý den. Takže tam tu cestu nevidím úplně nemožnou. Jen je to strašně citlivé na to, co od toho kupující očekává a kolik na to má, protože koupí to nekončířidičBOB píše:A nebude to tím, že není stará plečka jako stará plečka? Celica byla prostě na rez náchylná - to je celé. Stejně, jako třeba Opel Astra a jiné... Nehledej v tom nic, co v tom není
Na druhou stranu, co má mladý řidič dělat, když je na začátku a předpokládám nemá finance na zbyt, ale chce auto, které už z povahy věci dostávalo za uši? Igori určitě nechce slyšet, že má další rok-dva jezdit pašíkem a šetřit na něco vhodnějšího