Výber auta
Výber auta
Zdravim, potreboval by som radu, chcem auto, ale neviem si rady s vyberom, moja cena, ktorú som ochotný vraziť je 10000€ až 15000€, nejaké slušne autko, jazdenie prevažne mesto sem tam dlhšie trate, výkon od 100-150kw, viem, nové auto s takýmto výkonom asi ťažko zoženiem za takúto cenu, ktorú som ochotný dať, a do ojazdeneho sa ísť bojím ... Mojim snom by bolo Audi alebo BMW ale riskovať ojazdené je asi nezmysel, aký máte názor vy prípadne nejaké typy na auto, aj s tých vyššie uvedených značiek Ďakujem borci
Naposledy upravil(a) Parise8 dne sob 22 dub 19:28, celkem upraveno 1 x.
- GeneHawkins
- Letec
Re: Výber auta
Za 10t. éček, tě čeká záplava nových aut s výkonem nad 100kw U Audi, BMW ti možná dají slevu a třeba se vlezeš.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hele jako jo. Vyprodej Seat Ibiza 1.4 TSI 110 kW 14.000 €.
Velikostne do mesta ideal a do Vidne to taky dojede.
Velikostne do mesta ideal a do Vidne to taky dojede.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Chtěla bych se zeptat na zkušennosti s Q7 3,0 tdi 2014. Mám teď možnost výhodně koupit. Potřebuji jako rodinné auto pro tří člennou rodinu, občas využiju i třetí řadu sedaček. Za kolik se s tím dá jezdit? Trochu se bojím vysoké spotřeby. Poradíte někdo?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ten motor v Turkovi a jezdím tak 9-12l, někdy na dálku jen 8,5 l.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tak to je ok. Ja jezdim denne cca 60 tam a 60 zpet po dalnici a pak popojizdim po meste, tak fakt nedokazu rict.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Co to je platný,teď jsem dělal brzdy v 60tkm a 2500 euro.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S Turkem se dá i za 8 - hodně defens ECO jízda. Spíš se dlouhodobě bude ale točit kolem 10. Město nebo dálnice budou z rpůměru vybočovat - směrem nahoru, pochopitelně. Auto je to těžké a neforemné.
PHM budou za ten rok asi stejně nejmenší výdaj, co si takové auto vyžádá.
PHM budou za ten rok asi stejně nejmenší výdaj, co si takové auto vyžádá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,jak vezmu v úvahu,servis,pojistky a ztrátu hodnoty,tak to auto vlastně jezdí za hubičku a to bez prrdele.