Dobrý den, potřeboval bych poradit. Přišel jsem o auto, od pojišťovny jsem dostal 60000kč a 10000kč jsem schopný doplatit. Potřeboval bych auto na každodenní ježdění. Denně najezdím +- 100km, a tak bych nerad měsíčně platil nějakou ohromnou částku za palivo, takže pokud možno s nízkou spotřebou.. Jestli třídveřák nebo pětidveřák na tom už zas tolik nesejde. Budu rád za jakékoli tipy. Docela to spěchá, bez auta jsem jako bez nohy.
Předem všem děkuju.
Auto na každodenní ježdění do 70000kč
Re: Auto na každodenní ježdění do 70000kč
Co říkáte na Seat Ibizu 1.4 TDI 220km najeto, servisní knížka.. Chce za to 70000kč. Byl by to dobrý kup nebo nikoli? Předem děkuju
.. Ještě můžu mít Seat Cordobu za 1.4 MPI, v plné výbavě za 65000kč
.. Ještě můžu mít Seat Cordobu za 1.4 MPI, v plné výbavě za 65000kč
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Bych ti poradil,ale nevím jakou to má barvu .
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Koupil bych Alfu 147 JTD, když se posere, aspoň se na ni hezky dívá
Jinak ti můžu nabídnout za podstatně nižší cenu své A3 1,9 TDI s rotačkou (s proinvestovanými asi 60 000 v opravách ). Seznam drobných šprýmů je značný, ale alespoň bych ti je všechny řekl a nemusel bys na ně rok přicházet sám jak to v těchto cenových vodách bývá Z Při rychlém jednání krom letní a zimní sady normálních značek navíc 4 zimní gumy Marshal 4mm zdarma, vhodné na drifting
Jinak ti můžu nabídnout za podstatně nižší cenu své A3 1,9 TDI s rotačkou (s proinvestovanými asi 60 000 v opravách ). Seznam drobných šprýmů je značný, ale alespoň bych ti je všechny řekl a nemusel bys na ně rok přicházet sám jak to v těchto cenových vodách bývá Z Při rychlém jednání krom letní a zimní sady normálních značek navíc 4 zimní gumy Marshal 4mm zdarma, vhodné na drifting
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Fiat punto, grande punto 1,2 benzin
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Chtělo by to auto, které si posledních x let potkával (nejlépe nějaký benzín + plyn) nebo 66kw Octu a soused ti jí prodá za 50, protože bude línej jí dát na net a nechce řešit bazary a ukecývače:-) Těžko radit.
Z vlastní zkušenosti bych volil něco jako tohle:
http://www.tipcars.com/lancia-lybra/lan ... 52492.html
Nejdůležitější je mít ve svém okolí člověka, co tomu rozumí a nestojí majlant.
http://www.tipcars.com/lancia-lybra/lan ... 52492.html
Nejdůležitější je mít ve svém okolí člověka, co tomu rozumí a nestojí majlant.