Nove auto do 500 000czk
Nove auto do 500 000czk
Zdravim, chcel by som kupit nove auto cena do 19000€ (500 000czk). Typ auta kombi, benzin, okolo 90kW, rocne spravim cca 15 000km.
Do skodovky moc nechcem ist, pretoze sa moc kradne.
Bolo by fajn, keby mal tempomat a parkovaci senzor.
Par tipov mam:
- kia ceed sw
- opel astra sports tourer
- toyota auris
- ford focus
Priznam sa, ze sa mi paci tvar mazdy, ale odradilo ma ze vraj hrdzavie.
Doteraz som mal Fabiu Combi a bol som s nou celkom spokojny, akurat mala 63kw 1,4...a bolo to dost citit.
Poradili by ste mi prosim nejaky model?
Dakujem
Do skodovky moc nechcem ist, pretoze sa moc kradne.
Bolo by fajn, keby mal tempomat a parkovaci senzor.
Par tipov mam:
- kia ceed sw
- opel astra sports tourer
- toyota auris
- ford focus
Priznam sa, ze sa mi paci tvar mazdy, ale odradilo ma ze vraj hrdzavie.
Doteraz som mal Fabiu Combi a bol som s nou celkom spokojny, akurat mala 63kw 1,4...a bolo to dost citit.
Poradili by ste mi prosim nejaky model?
Dakujem
Re: Nove auto do 500 000czk
Mazda 3 je fajn a zda rezavi se jeste nevi. Nicmene se tomu da predchazet (napr hned po koupi nechate nastrikat spodek atp). Nicmene nesplnuje vase zadani - neni kombi.
Mozna Mazda 6 kombi uplne se zakladnim motorem (145koni) by se za 500 dala dohodnout.Jizdne super auto, ale oproti nizsi stredni tride ala focus/i30 atp to bude mit pri stejne cene minimalni vybavu.
Zkus projet focus 1.5 (pokud neva disco interier). Za 500 bys.mel mit uz pra vybavu. Pripadne golf variant s 1.4tsi 92kw nebo 110kw.
Mozna Mazda 6 kombi uplne se zakladnim motorem (145koni) by se za 500 dala dohodnout.Jizdne super auto, ale oproti nizsi stredni tride ala focus/i30 atp to bude mit pri stejne cene minimalni vybavu.
Zkus projet focus 1.5 (pokud neva disco interier). Za 500 bys.mel mit uz pra vybavu. Pripadne golf variant s 1.4tsi 92kw nebo 110kw.
A aky je vas nazor na Mazda CX-3? Ja viem, cenovo je to uz niekde inde....
Ten ford focus tiez nevyzera zle.....
Znamy ma i40combi...bol som sa na nom previest a musim povedat, ze som bol celkom spokojny..... Akurat budem musiet odskusat i30combi...snad nebude medzi nimi velky rozdiel.
Ten ford focus tiez nevyzera zle.....
Znamy ma i40combi...bol som sa na nom previest a musim povedat, ze som bol celkom spokojny..... Akurat budem musiet odskusat i30combi...snad nebude medzi nimi velky rozdiel.
U mazdy CX-3 zbytečně připlatíš za karoserii SUV, což bude následně znát i na provozních nákladech (těžší auto víc žere gumy, destičky, kotouče+ větší odpor vzduchu zvyšuje spotřebu).Pokud jsi v pohodě s pozicí za volantem u běžného kombínku, není důvod kupovat CX-3 ani žádný podobný křáp na chudách.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
S CX-3 se prece musis do 0,5 M vejit pokud vezmes ten 88 kW motor ne? Nicmene pises ze chces kombi coz chapu jako pozadavek vetsiho kufru, kterym ovsem CX-3 neoplyva.
Co Leon ST jako alternativa ke skodovce a VW?
--
Stepan: CX-3 neni tezka, je to takrka kompaktni crossover velikosti Golfu.
Co Leon ST jako alternativa ke skodovce a VW?
--
Stepan: CX-3 neni tezka, je to takrka kompaktni crossover velikosti Golfu.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Hlavne uz netrpi obezitou. V nove generaci sundali snad dva metraky!
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nedalo a bol som sa dnes pozriet na tu CX-3.... presne ako pisete ten kufor ma sklamal...mal len 350l....takze toto auto uz zavrhujem.
Chystam ist pozriet aj tu astru....Tatko mal v roku 2003 1,6 astru... a boli sme s nou spokojny...
Priznam sa ze sa mi moc nepaci predna maska Seatu Leon...ale tiez som aj po nom pokukaval
Sakris, preco existuje tolko znaciek
Chystam ist pozriet aj tu astru....Tatko mal v roku 2003 1,6 astru... a boli sme s nou spokojny...
Priznam sa ze sa mi moc nepaci predna maska Seatu Leon...ale tiez som aj po nom pokukaval
Sakris, preco existuje tolko znaciek
Za to buď rád. Aspoň je tým pádom z čoho vyberať.
2011 Ford Focus 1.6EB 110kW
Titanium (Candy Red)
Titanium (Candy Red)
Nějak jsem nenašel, jaké bude primární vyuřití toho auta. Současné Mazdy jsou zvenku líbivé. Ale netuším, jaká má být cílová skupina CX-3. Já katergorii "SUV cross over" moc nefandím. Jako sytlovka pro malou slečnu na shopping a kávičku s kamarádkama asi jo.
Z tvojí prvotní nabídky bych zkusil novou Astru. Nejsem fanoušek Oplu, ale novou Astru všichni chválí. NAvím, jaký bude cenový rozdíl k Kia Ceed, jestli má smysl zkoušet i korejce. Ale po zkušenostech s Hyundai servisem & dostupnístí a cenou náhradních dílů, bych to spíš nedoporučil.
FoFo uvnitř malý, předražený. Auris mě ničím neoslovil a byl dost drahý na to co nabízí. Leon ST pokud překousneš interiér.
Z tvojí prvotní nabídky bych zkusil novou Astru. Nejsem fanoušek Oplu, ale novou Astru všichni chválí. NAvím, jaký bude cenový rozdíl k Kia Ceed, jestli má smysl zkoušet i korejce. Ale po zkušenostech s Hyundai servisem & dostupnístí a cenou náhradních dílů, bych to spíš nedoporučil.
FoFo uvnitř malý, předražený. Auris mě ničím neoslovil a byl dost drahý na to co nabízí. Leon ST pokud překousneš interiér.