Volvo S80, Superb, Honda CRV
Re: Volvo S80, Superb, Honda CRV
No dobre a co tak Mondeo, Accord alebo Mazdu 6?
2011 Ford Focus 1.6EB 110kW
Titanium (Candy Red)
Titanium (Candy Red)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě - Škoda je nejprodávanější automobilka, takže se statisticky i nejvíce krade. Ne jenom celá auta, ale také jednotlivé díly...
Všeobecně bych se koukal po atmosférickém motoru, pokud možno tak 6ti stupňová převodovka, objem kolem 1.6 - 2.0.
Všeobecně bych se koukal po atmosférickém motoru, pokud možno tak 6ti stupňová převodovka, objem kolem 1.6 - 2.0.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jakou značku tedy?řidičBOB píše:Samozřejmě - Škoda je nejprodávanější automobilka, takže se statisticky i nejvíce krade. Ne jenom celá auta, ale také jednotlivé díly...
Mazdu? Máte s Mazdou zkušenosti?exirext píše:No dobre a co tak Mondeo, Accord alebo Mazdu 6?
To máš těžký... Koncern se krade, Francouzi jsou nespolehliví, Japonci hnijou a jsou na ně drahé náhradní díly, Korejci jsou špatní z principu, Ameriky hodně žerou, Fordem tam a zpátky vlakem a Opel se dělá proto aby Ford nebyl nejhorší. A pak už Ti zbývá jen Fiat a to by si koupil jen blázen.maxmilian píše:Dneska jsem zase slyšel, že nemám kupovat nic od Škody, že se strašně kradou?
Zapomněl jsem na něco?
2.9T RWD
Perfektně jsi to vystihl. Tak a teď babo raď .Jaké vlastníš auto ty? S jakou značkou jsi spokojený?HondaMan píše:To máš těžký... Koncern se krade, Francouzi jsou nespolehliví, Japonci hnijou a jsou na ně drahé náhradní díly, Korejci jsou špatní z principu, Ameriky hodně žerou, Fordem tam a zpátky vlakem a Opel se dělá proto aby Ford nebyl nejhorší. A pak už Ti zbývá jen Fiat a to by si koupil jen blázen.maxmilian píše:Dneska jsem zase slyšel, že nemám kupovat nic od Škody, že se strašně kradou?
Zapomněl jsem na něco?
"Korejci jsou špatní z principu..." To je skutečně objektivním hodnocením podložený důvod. To, že by sis korejský auto z (ani vlastně tobě) neznámýho důvodu nepořídil, neznamená, že není vhodné pro nikoho. Já si naopak myslím, že taková Sonata by byla vhodná volba.HondaMan píše:To máš těžký... Koncern se krade, Francouzi jsou nespolehliví, Japonci hnijou a jsou na ně drahé náhradní díly, Korejci jsou špatní z principu, Ameriky hodně žerou, Fordem tam a zpátky vlakem a Opel se dělá proto aby Ford nebyl nejhorší. A pak už Ti zbývá jen Fiat a to by si koupil jen blázen.maxmilian píše:Dneska jsem zase slyšel, že nemám kupovat nic od Škody, že se strašně kradou?
Zapomněl jsem na něco?
-
- Pan Řidič
Chápeš, že to byla nadsázka?
Jezdím služební Škodovkou, vlastním Fiata, naposledy jsem kupoval Peugeota a mám rad Hondy.maxmilian píše:Perfektně jsi to vystihl. Tak a teď babo raď .Jaké vlastníš auto ty? S jakou značkou jsi spokojený?
Začni tím, že si ujasníš na co auto potřebuješ, kolik na to máš, kolik najedeš, kdo v autě bude jezdit a co vůbec očekáváš. Pak můžeme trochu fundovaně poradit. Bez výše uvedeného je to strelba do tmy.
Ve výsledku je to mnohem vice o výběru konkrétního kusu než modelu.
Ad korejci: Nikdy jsem nevlastnil a pevně věřím, že to tak zůstane.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já korejce párkrát řídil, mám prolezlé celé Nošovice a vcelku dobré informace ohledně potencionálního servisu...děkuji, ale to fakt raději toho Fiata
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time