Moje první auto...

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: MOJE PRVNÍ AUTO...

Příspěvek od šmoula »

Stejně nebude mít prachy na benzín. Tuhle si jeden boreček na sídláku koupil báwo pyčo!!! 320i v tuningu!!! a přesedlal na to z Gofla 1. 99% času auto stojí před barákem, a nejezdí. Dle slov, prý to moc žere a nemá peníze :D Takže si to klidně kup, stejně ti to bude stát před barákem :D
2.0i 107kW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

osobne bych byl opatrnejsi v tvrzeni, ze 110 kW na zadi je pohoda. ja se ucil jezdit v RWD se 60 k a byt schopnost prenest vykon nebyla ve srovnani s moderneji resenou e36 zadna slava, porad se to pri (ne)vhodnem zachazeni na mokru, ne tak na snehu, chovalo tezce pretacive a parkrat to bylo vazne jen o stesti, ze to neskoncilo spatne.

samo, netvrdim, ze se tim neda jezdit a ze se to neda zvladnout. to urcite da. ovsem v potaz je treba vzit fakt, ze za cenu, kterou uvedl, to bude vrak. a kdo nekdy jezdil s BMW s rozpadlym podvozkem, ten vi, ze umi byt nechutne zaludne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Smoula: Myslim, ze ke zvazeni ekonomicke situace tazatele by to chtelo vice informaci nez vlastni predsudky ;) Treba si chce koupit levnejsi auto prave proto, aby mu zbyly nejake penize na provoz...

Ja bych si s timto rozpoctem koupil neco maleho, levneho, jednoducheho a radeji si to poradne uzil, ale vim, ze k tomu inklinuje malokdo, tak se s timto nazorem nevnucuji :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

hele lidi co blbnete. i 500konove ferrari umi jezdit 50/90 a 130. Je to jen o mozku ridice, zbytek ziska postupnym jezdenim a praxi. NIkdo nikoho nenuti vyuzivat vykon hned prvni den na maximum a pri kazdem rozjezdu dat plyn na podlahu.

pokud je nekdo magor, tak mu nepomuze ani 20 koni na jednom kole.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

pjanda píše:Smoula: Myslim, ze ke zvazeni ekonomicke situace tazatele by to chtelo vice informaci nez vlastni predsudky ;) Treba si chce koupit levnejsi auto prave proto, aby mu zbyly nejake penize na provoz...

Ja bych si s timto rozpoctem koupil neco maleho, levneho, jednoducheho a radeji si to poradne uzil, ale vim, ze k tomu inklinuje malokdo, tak se s timto nazorem nevnucuji :)
Ja zadne predsudky nemam. Pisu jen sve zkusenosti. Znam 3 lidi co si koupili E36tku. Vsem stoji pred barakem, protoze proste nemaji penize na provoz nebo servis. Jednoduche ;)
2.0i 107kW
masterjackass
Spolujezdec

Příspěvek od masterjackass »

děkuji za vlnu příspěvků... upřímně jsem myslel, že mi řekne co přesně si koupit, co by mne nezklamalo... ano chci levnější, aby mi v nejlepším případě zbylo na první pojistku, až koupim auto, tak si měsíčně vydělám brigádně kolem 3000, z toho si chci dát něco málo stranou na pojistku a zbytek do fondů případných oprav a do benzínu :-D moje výpočty jsou takový, že bych chtěl jet zhruba dvakrát do měsíce autem do školy do Prahy, z mého bydliště je to tam i zpět něco přes 80 km a chci jezdit taky na tu brigádu kam jezdim, to je asi kilometr a půl maximálně, takže i domů tak 3 kilometry. na brigádu chodím třikrát za měsíc, takže najezdím na 100% 170 km měsíčně.. jsem si chtěl koupit i něco co má trochu prestige a tradici a ne levnej předělanej vysavač, kterejch je za 30 000 na internetu přehršel a nepsal bych tu proto... toto je k výdajům... o zvládání RWD strach nemějte řídil jsem dost aut se zadním náhonem a dost jsem najezdil s nimi, bohužel žádné vlastní proto jsem to chtěl změnit takže mi teď už snad můžete poradit vy, co by bylo schůdné
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Asi jsem divnej, ale kdybych vydělával 3ku měsíčně, tak bych si rozhodně nekoupil auto... Spis bych si koupil lupen na MHD. Můj názor
2.0i 107kW
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

já tak zběžně prolít ty 320i v Říši a některá auta kolem 1500,- € zase nevypadaj nějak extra zle :) jinak image E36 je hrozná, tradice asi jo :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Deli: frkneš tam HIDy a je i imidž :-)
Jsem teď prolít nějaký inzeráty a skoro každej druhej tam má psáno: xenony, ale na obrázcích chybí ostřikovače světel...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

masterjackass píše:upřímně jsem myslel, že mi řekne co přesně si koupit, co by mne nezklamalo...
úpřimně - po internetu nelze říct, co by Tě nezklamalo - zvlášť v této cenové kategorii... Osobně bych preferoval celkový stav před výkonem, čili raději 318i v relativně dobrém stavu než 320i, která už na pohled drží pohoromadě jenom barva.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět