A4,320i, Accord
A4,320i, Accord
Dobry den,
zdravim misní odborniky. Rad bych koupil nejake auto, ktere me bude hlavne bavit ridit, neni vylozene male(nicmene rodinu jeste nemam a aspon 5 let neplanuju) a nepojedu do servisu kazdych 14 dnu. Ridit budu prevazne kratsi trasy do 100km a cca 12x za rok 800km. Cenu bych si predstavoval do 350000. Nejspíše dovezu z DE s nízkým nájezdem. Hádám, že najedu do 17000 za rok. Spíš míň.
Sám bych navrhl ročníky 2010-2012 modelů Audi A4 2.0 TFSI 132kw, BMW 320i 125kw a nebo Honda Accord 2.4 148kw.
Pak mi ještě vrtá hlavou Civic 2012 1.8
Nejsem žádný závodník, ale na druhou stranu nechci žádnou línou mrchu. Očekávám spotřebu okolo 9l.
Můžete říct vaše názory a doporučení?
Díky.
zdravim misní odborniky. Rad bych koupil nejake auto, ktere me bude hlavne bavit ridit, neni vylozene male(nicmene rodinu jeste nemam a aspon 5 let neplanuju) a nepojedu do servisu kazdych 14 dnu. Ridit budu prevazne kratsi trasy do 100km a cca 12x za rok 800km. Cenu bych si predstavoval do 350000. Nejspíše dovezu z DE s nízkým nájezdem. Hádám, že najedu do 17000 za rok. Spíš míň.
Sám bych navrhl ročníky 2010-2012 modelů Audi A4 2.0 TFSI 132kw, BMW 320i 125kw a nebo Honda Accord 2.4 148kw.
Pak mi ještě vrtá hlavou Civic 2012 1.8
Nejsem žádný závodník, ale na druhou stranu nechci žádnou línou mrchu. Očekávám spotřebu okolo 9l.
Můžete říct vaše názory a doporučení?
Díky.
Re: A4,320i, Accord
Audi a BMW hodnotit nemohu, ale obě Hondy jsou povedené. Acco bude v rámci třídy trochu stísněnější, ale to i Audi a BMW.
Pokud Ti nevadí, ze nebudeš mít premii, tak je Acco dobrá volba. S rozumným využíváním výkon by ses i do spotřeby měl vejít.
Pokud Ti nevadí, ze nebudeš mít premii, tak je Acco dobrá volba. S rozumným využíváním výkon by ses i do spotřeby měl vejít.
2.9T RWD
Accord 2.4i je příjmený, neokoukaný, byť uvnitř trochu stísněný. Především vzadu jsou místa opravdu nouzový.
320i a A4 budou za ty peníze asi nějaký chudobky......
Co ještě třeba zapomenutá Mazda 6 2.5i?
320i a A4 budou za ty peníze asi nějaký chudobky......
Co ještě třeba zapomenutá Mazda 6 2.5i?
Kouknul sem na mobile.de a celkem mě zaujala třeba Laguna III GT, A5 (není jich všude tolik jako A4, ikdyž už se taky celkem rozlézají) , Céčkovej Mercedes, Kizashi? a nebo klasika, Mondeo, Passat CC... Je toho dost, otázka je, co ti vyhovuje.
Suzuki Kizashi je výborná volba.
Díky moc za rady. Suzuki Kizashi jsem snad nikdy neviděl a vypadá dost zajímavě. Mrknu i na ty A5.
ANo. zejména převodovka CVT, která zabíjí motor. Místa je v ní jako v Fiatu 850:-) Bylo by to dobrý auto, kdyby byla v manuálu-bohužel není. A je jich jako šafránu a obecně Suzuki nemá slušnou servisní síť v ČR- s tím je třeba počítat.orgasmic píše:Suzuki Kizashi je výborná volba.
Accord 2,4, Mazda 6 2,0 nebo 2,5, SUbaru Legacy 2,0i nbeo Outback 2,5i. Všechna tě budou bavit při řízení víc, než kterékoliv běžné Audi a všechna ti nabídnou více místa, nez 3er. A o splehlivosti zejména u Hondy či Subaru nemusíš pochybovat.Ale zaplatíš víc, ND jous dražší.
Kizashi s manualem existuje, ale jen jako FWD.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ANo, máš pravdu. Na něj jsem jaksi nevzpomenul.mmira píše:Kizashi s manualem existuje, ale jen jako FWD.