Honda Civic z Německa

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
deratizator95
Dítě v autě

Honda Civic z Německa

Příspěvek od deratizator95 »

Ahoj, řidičák mám zhruba půl roku a za tu dobu sem najezdil tak akorát dost (netušim kolik, přes 1000km možná). Chci si už pořídit vlastní auto, na dobu zhruba 1 rok, pak ho třeba poslat dál. Nechci totiž furt jezdit s autem rodičů, bojim se víc o to auto než o sebe, protože máme nový auto. :ymhug:
Požadavky na auto jsou, aby mě nesežralo i s trenkama a aby to bylo něco do 20tis. Rád bych si koupil Hondu Civic, protože mám to auto rád. Rv zhruba 1995-1999, motor 1.3 - 1.5 benzín a aby měla najeto do 200 000. Vim že je to hodně málo peněz, ale na auto taky nemám vysoký nároky, když to bude držet po hromadě a nebudou se na tom kurvit věci za 10k, tak ať vypadá jak chce.
Koukal sem na německou nabídku (žiju nedaleko od hranic s Německem) a přijde mi cenově lepší, i za cenu řešení přepisů, dovozu a těch věcí s tim spojenejch. Tam jsou Hondy s nájezdem okolo 150 tis km za 300-600Eur (10-15tis Kč)
Myslíte že je dovoz z Německa blbost a měl bych radši hledat v ČR, nebo to vyjde nastejno? A nebo je to auto úplná hovadina a měl bych radši koukat po něčem jinym? Díky za všechny názory, pohledy :)
HondaMan
Letec

Re: Honda Civic z Německa

Příspěvek od HondaMan »

A co zaplatit na rodinné auto pojistku?
Na 1000km za pul roku nepotřebuješ auto.
Civic za 10 z DE + dovoz + prihlaseni + opravy, aby to proslo dovozovou technickou...
Ten plán mi nepřijde moc reálný.
2.9T RWD
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

200km měsíčně bych jezdil a kole.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

HM: když se rozbije rodinný auto, tak to zdaleka není jen o penězích...nehledě na to, že žádná pojišťovna ti neuhradi uvedení auta do skutečně původního stavu
Bych si koupil za 5k Felicii, 5 k si nechal na opravy a zbytek propil :ymhug:
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

Xsara
306
206
megane
Clio

A podobny francouzsky auta