Zdravím vsechny,
nejsem zadny znalec a proto se obracim s prosbou na vas
Potrebuju auto prakticky jen na vylety, jizdu po rodine a ruku na srdce na svou pohodlnost ( nakupy, navstevy, lenost etc )
V rodine jsme vzdy meli skodovky, takze rady rodiny se tykaji vzdy skodovek. ( duvodem je i to, ze mame mototechnu na proti v baraku a tudis co se pokazi muzeme hned v garazi vymenit )
co sem koukal, tak benzin vs diesel je pro me jednoznacne lepsi benzin, opravdu moc nenajezdim.
Ale...
Ted mam jen dilema, protoze mohu koupit Leona 1.9TDi 81 , nalitano 220k, r.v 2001 zachovaly, cisty, ( slo o sekundarni auto pro manzelku ) za 50k
Bratr mi doporucuje ( a ma pry jen dobre zkusenosti ) octavku 1.8 20t ale s predelavkou na LPG ( jinak to prej zere i travu u cesty )
Osobne nechci zadne malicke auto. Leon i octavka mi velikostne vyhovuji.
Je mi jasny ze to nebudou zadny bouraky, cenove rekneme do te tradicni a casto hatovane 100ky ""dobrej kup"" i do 150.
zajima me hlavne, jaky postoj by k memu problemu zaujal nekdo opravdu zkusenejsi. Samozrejme se nebranim ani jinym autum, jsem otevreny vsemu. Teda az na frantiky...
PS: Jednou z moznosti je i dvojkova octavka z nemecka okolo tech 130k napriklad
Diky moc za nazory a preju prijemny zbytek dne.
Lukas
Leon vs octavka vs ?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leon vs octavka vs ?
Ano, dvacetiventil není zrovna spořínek. Musí se držet v otáčkách, aby jel...ale pak jede (na tu dobu) moc pěkně. Pokud si pamatuji, tak jediný problém jsem měl s kotouči, které moc neodpovídaly možnostem vozu a docela často se zvlnily. Motoricky to šlapalo jako hodinky.
Moc jich nejezdilo a tak si myslím, že sehnat použitelný kousek, bude dnes fuška.
Moc jich nejezdilo a tak si myslím, že sehnat použitelný kousek, bude dnes fuška.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jeste me napadlo, co treba moznost jako je VOLVO S40 1.8 v benzinu 92 kw ?
najeto stejne jak oktavky, r.v 2004 , Otaznikem asi zustavaji jen nahradni dily.
Lukas
najeto stejne jak oktavky, r.v 2004 , Otaznikem asi zustavaji jen nahradni dily.
Lukas
....Osobne nechci zadne malicke auto. Leon i octavka mi velikostne vyhovuji.
Existuje snad nějaké jiné auto, které by bylo uvnitř ještě menší než Leon první generace?
Existuje snad nějaké jiné auto, které by bylo uvnitř ještě menší než Leon první generace?
S40 nebrat, to neni Volvo ale rozpoctovka jako prase - koncern bude urcite lepsi.Lukas.M píše:jeste me napadlo, co treba moznost jako je VOLVO S40 1.8 v benzinu 92 kw ?
Lukas
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!