Auto s nejnižšími provozními náklady
Auto s nejnižšími provozními náklady
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na hodně obecnou otázku. Jaký výrobce aut je obecně nejlevnější na údržbu. Jde mi především o cenu náhradních dílů. Byl bych rád za tipy na alespoň tři značky aut s nejlevnějšími náhradními díly. Tuším že první bude asi Škodovka. Pokud to nelze říci obecně, jde mi o cenovou kategorii kolem 50 000 Kč v naftě.
Budu velmi rád za jakoukoli odpověď a předem velmi děkuji!
chtěl bych se zeptat na hodně obecnou otázku. Jaký výrobce aut je obecně nejlevnější na údržbu. Jde mi především o cenu náhradních dílů. Byl bych rád za tipy na alespoň tři značky aut s nejlevnějšími náhradními díly. Tuším že první bude asi Škodovka. Pokud to nelze říci obecně, jde mi o cenovou kategorii kolem 50 000 Kč v naftě.
Budu velmi rád za jakoukoli odpověď a předem velmi děkuji!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto s nejnižšími provozními náklady
V tomto případě se bude jednat spíše o značku, která bude hojně zastoupená na vrakovištích... A tou Škoda jistě bude.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Do škodovky se mi právě zrovna moc nechce. Zajímalo by mě jaké další značky mají levné náhradní díly? Nedovedu si moc představit která auta se nejvíce nacházejí na vrakovištích.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já taky ne...ojetinu jsem naposledy měl před 20ti lety
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 22 kvě 12:44, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Také mě napadl Fiat. Panda/Punto na tom jsou se spolehlivostí stejněči lépe než Fabia a ceny dílů jsou více než příznivé.
2.9T RWD
Takže zatím je to víceméně 1.Škoda 2. Fiat a další?
Multipla CNG, levněji jezdit snad ani nejde. Leda ve starym toledu ve stylu Flinstoneových.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Mě jde spíš o cenu náhradních dílů, ale děkuji za reakci.
Renault? Když vezmeš jejich modely na úrovni prvního megane (ještě bez startovací karty a podobných nesmyslů), tak dílů bude na vrakovištích spousta. A opraví to každý kovář kladivem doma v garáži.