Fabka 1.2 tsi 63kw
-
- Adept autoškoly
Re: Fabka 1.2 tsi 63kw
Tak jsem na ten inzerat volal a zjistil jsem ze to prodava prekupnik. Predchozi majitel byla nejaka firma, takze pocitam s tim ze zamestnanci sluzebak nesetrili. Jeste mi rikal, ze to ma meneny zadni naraznik, ale pry kvuli tomu, ze to bylo promacknute, kvuli nejakemu tukanci na parkovisti. Zjisti mi v autorizaku podle vinu jestli to byl fakt jenom tukanec nebo jestli to byla nejaka vetsi bouracka se zadu? A ma vubec cenu se jezdit divat na auto, ktere bylo sluzebak?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pokud ta oprava byla provedená v autorizáku, tak to tam bude zapsané... Stejně tak tam budou zapsané servisní kontroly + jejich detail. Určitě stojí za to na to mrknout.
Je ale mnoho firem, které do autorizáků nejezdí nebo některé věci tam nenechávají dělat - klasicky bouračky. A nejsou to jenom malé firmy, ale třeba i Tmob nejezdí vždy do autorizáků, ale používá noname firmy.
Je ale mnoho firem, které do autorizáků nejezdí nebo některé věci tam nenechávají dělat - klasicky bouračky. A nejsou to jenom malé firmy, ale třeba i Tmob nejezdí vždy do autorizáků, ale používá noname firmy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
No ja se hlavne bojim, ze zamestanci nemeli problem s kickdownem hned po nastartovani a taky toho ,ze vubec auto nesetrili.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je možné...ale k tomu se ti stejně nikdo nepřizná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
IMHO je pravděpodobnost špatného chování u služebních aut jen o málo vyšší než u soukromých. Naopak služební častěji dostávají plný servis...
Na rozdíl od auta z půjčovny bych se exslužebního auta nebál.
Na rozdíl od auta z půjčovny bych se exslužebního auta nebál.
2.9T RWD
-
- Adept autoškoly
Ahoj, minule jsem do fábky ještě nešel a opravil staré auto, ale to se kazí čím dál tím víc, tak opět hledám něco novějšího. Narazil jsem na tuhle toyotu http://auto.bazos.cz/inzerat/59355167/T ... 900-km.php někde čtu, že je spolehlivá a někde zase čtu, že spolehlivá je až po FL. Na toyotaclubu jsem se odpovědi nedočkal. Nevíte jestli má tohle auto cenu za prohlídku nebo se raději ohlížet po nečem jiném?
Aurise tady má sestra jednoho člena od nás z RpR (myslím, že dvoulitr, ale nevím esli sazomet nebo benzíňák) a ten dotyčný se o tom vyňadřil, že to moc nejede.... jj, předjela to i plně naložená 316i s bajkama na střeše.... a i dyž sem ji přefik, taxem pak od ní dostal zmrzlinu zadara, heč.... ale jinak o aurisu nic nevim....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.