Passat, nebo Superb ?
Passat, nebo Superb ?
Zdravím pánové. Mám už druhou octávku, první 1.8, druhá 1,9 TDI a mám v úmyslu auto vyměnit.
Líbí se mi Passat B7 od roku výroby 2012 a Superb. Motorizace TDI. Chtěl bych Vás poprosit o radu a Vaše zkušenosti s těmito auty. Co by jste doporučovali, čemu se vyhnout. Děkuji za vaše sdělení.
Líbí se mi Passat B7 od roku výroby 2012 a Superb. Motorizace TDI. Chtěl bych Vás poprosit o radu a Vaše zkušenosti s těmito auty. Co by jste doporučovali, čemu se vyhnout. Děkuji za vaše sdělení.
Re: Passat, nebo Superb ?
Moderátorská: přešibováno do správného oddělení
Obsahová: o Prassatu resp. Superbu fdýzlu tu pár témat je, zkus pohledat.
Obsahová: o Prassatu resp. Superbu fdýzlu tu pár témat je, zkus pohledat.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je otázkou, co od toho auta chceš - prostor, pohodlí nebo co vlastně...
Motory jsou v obou identické, takže zde není moc co řešit.
Motory jsou v obou identické, takže zde není moc co řešit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mam superba combi (benzin) a passat mi prisiel lepsie odhlucneny, kufor je asi podobny. Akurat je teda o dost viac miesta pozdlzne pre zadnych cestujucich (asi aj zbytocne)
A o dost méně napříč. Pokud by v tom autě měli jezdit častěji tři lidé vzadu,bylo by to pro ně dost nepříjemné. Na VW dá dívat, Superb se věru nepovedl. Superb také výrazně hůře zatáčí, když se s s autem spěchá. Takže bych doporučil benzínovou Mazdu 6 a vyhnout se čemukoliv od VW .kubeek píše:mam superba combi (benzin) a passat mi prisiel lepsie odhlucneny, kufor je asi podobny. Akurat je teda o dost viac miesta pozdlzne pre zadnych cestujucich (asi aj zbytocne)
Naposledy upravil(a) Jenyk dne sob 26 bře 17:09, celkem upraveno 3 x.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Často jezdím dálkové trasy(švýcarsko),Passat se mi líbí víc.Co problémy s mazáním motoru (omlácená čtyřhranná tyčinka), ještě bývá problém, nebo už je vyřešená?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To tě nemusí trápit, protože motor je stejný u obojího. Takže tohle si nerozhodně
Passat nabízí DCC a ten bych určitě chtěl. Sup 2.gen mi nevyhovuje podvozkem, protože není nastavitelný a jeho základní nastavení je měkké a nedá se na něj moc spolehnout, když si řidič chce zablbnout nebo se něco nepovede. U B7 je mnohem lépe dotažený a DCC je velkou výhodou.
Passat nabízí DCC a ten bych určitě chtěl. Sup 2.gen mi nevyhovuje podvozkem, protože není nastavitelný a jeho základní nastavení je měkké a nedá se na něj moc spolehnout, když si řidič chce zablbnout nebo se něco nepovede. U B7 je mnohem lépe dotažený a DCC je velkou výhodou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neměli bychom zapomínat, že tazatel chce jeté auto. Tohle by mne netrápilo, kdybych byl první majitel a auto bylo na operativní leasing. Jako druhý a další majitel bych se rizika opravy už trochu bál. I když při všech kurvítkách, které už dnes v autech a speciálně naftových jsou...řidičBOB píše:Passat nabízí DCC a ten bych určitě chtěl.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
DCC jsem měl na 3 autech - over 250t km; over 180t km a over 320t km - tlumiče, resp. tlumič se měnil pouze na jednom autě...a to ještě během záruky. Všechny ostatní byly původní a bez nutnosti výměny. Zrovna tohle je věc, která se na koncernových vozech nekurví...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time