Auto mezi 250 - 300 tisíci...

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Lajn
Autoškolák

Re: Auto mezi 250 - 300 tisíci...

Příspěvek od Lajn »

Je to opravdu dobrý přítel u kterého mám jistotu, že by mě neojebal. Ale nevím jak to auto drží a nikdy v životě jsem neřídil automat...
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Vem si to v manuálu,když to až tak nepotřebuješ a máš klid,automat je dobrý,ale vzal bych ho s menším nájezdem,sice už to není taková hrůza udělat repas cca 40 tis,ale...
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
roman55
Spolujezdec

Příspěvek od roman55 »

Co muzu za sebe doporucit, tak je Honda Accord. Co jsem si tak prochazel prispevky, nikdo toto auto nedoporucil, coz nechapu tedy. Pokud srovnam napr. moje auto Honda Accord z roku 2007 , 2,2 CTDI (nafta, 103kw, 5,9 kombinovana spotreba, sedan, stredni vybava, doplnek kridlo, listy bocni,atd..), tak je to naprosty drzak. Hospodske reci o tom, jak jsou drahe dily na Hondu je naprosty nesmysl. Druhovyroba je cenove stejna, jako napr. na v cesku tolik opevovanou Skodu. Pokud napr. srovnam jizdni vlastnosti Superb, Passat, Mondeo z roku 2008 a accorda, jizdni vlastnosti accordu jsou uplne na jinem levelu, nez vyse zminene 3 modely. Accord nebyl v cesku tolik uspesny, jako napr. passat, protoze stal accord stal temer o 90 tisic novy vice, ale pokud srovnate jizdni vlastnosti, prevodovku, razeni, je to nebe a dudy. Zkuste si srovnat accorda z roku 2007 se superbem, mondeem nebo passatem.. Octavii zamerne neuvadim, protoze Octavie je tusim nizsi stredni trida. Jen je to tedy asi trosku jina odpoved, nez na kterou je kladena otazka, tedy auto za 250 - 300 tisic. Accord z roku 2007 stoji kolem 200 tisic. OD roku 2008 je Accord nvoe generace, ten nemuzu posoudit, nemam ho a ani jsem v nem nejel. Jsem druhym majitelem a mam najetych poctivych 253 tisic km. Prvni majitel byl v rodine, takze vim, ze nahradni dil kupoval snad jen jeden a to nejake tesneni ci co. Ja za 3 roky menil jen autobaterii, provozni naplne a repasoval alternator. Snad jsem treba nekomu, kdo treba hleda kolem 200 tisic auto, trochu pomohl. Nevim, proc toto skvele auto tolik lidi opomiji, ale alespon by stalo za to to zkusit projet a srovnat i Hondu Accord 2,2CTDI, .. Co znam od kamarada, co ma 2,4 iVTECH, (benzin, 147kw tusim, sedan) , tak pecka a spotreba kolem 8-9L

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Accord je výborný výrobek,nic proti němu nemám,měl jsem jich několik,mě se s Passatem však jezdí také dobře,proto je obecně tak oblíbený,svez se někdy s Passatem od r. 2012 třeba a uvidíš sám.Řazení nebe a dudy,nevím jak to myslíš,u Passatu je zrovna poměrně přesné.O dílech a jejich cenách vím své,buď rád,že jsi nic nepotřeboval.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Lajn
Autoškolák

Příspěvek od Lajn »

970ka píše:Vem si to v manuálu,když to až tak nepotřebuješ a máš klid,automat je dobrý,ale vzal bych ho s menším nájezdem,sice už to není taková hrůza udělat repas cca 40 tis,ale...
To bych musel celkem dlouho čekat, teď se úplně nic tahat nechystá.... Tak řeším jestli nebrat toto :)
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Když se ti líbí,tak proč ne.Pokud by jsi chtěl manuál ,tak jsem přivez dneska jeden pěkný kus dražší a příští týden budou ještě dva o něco levnější 2012.
Lajn
Autoškolák

Příspěvek od Lajn »

Cena, výbava nějaký fotky? Papíry k tomu sedí? :)
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Jistěěě :-) máš sz.
Lajn
Autoškolák

Příspěvek od Lajn »

Nebo ještě mí nabídl tohle

http://auto.bazos.cz/inzerat/56108908/S ... -Xenon.php

Není to sice takový krasavec, je to v manuálu, ale zase perfektní výbava a hlavně rozdíl 60 litrů které mi zbudou na zimní gumy a nějaký servis to asi nakonec rozhodne...
roman55
Spolujezdec

Příspěvek od roman55 »

to 970ka: DIly jsem rad, ze jsem nepotreboval. Ale podle meho nazoru je to fakt hlavne o tom, jak se clovek k tom uauto chova. Pokdu to budu honit za studena do otacek, nechavat pred barakem v minus 10 stupnich, na desti, jezdit jak prase, tak proste odejde kazde sebelepsi auto. V rodine se k tom uchovali nejlip jak mohli, vzdyz venku primo do garaze, servis jen v aut. Honde v Brne, kde to bylo take zakoupeno a hlavne to bylo vyrobeno v Japonsku, coz se o novych Hondach bohuzel rict neda, vyroba byla presunuta do Swindonu v Britanii (nic proti Britum, ale japonci jsou Japonci :) ).... Je to ted trochu OT, ale libi se mi na accordu prave ten neokoukany vzhled, protoze v cesku je kazde druhe auto Skoda (take nic proti Skode, je to kvalitni auto, byt pro me vubec ne sexy, ale to je jen muj subjektivni nazor)
Odpovědět