auto na začatek
auto na začatek
Dobrý den, chci si koupit jako svoje první auto tohle: http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list
Je to dobré auto? Máte s tím někdo zkušenosti? Finance mám omezený, proto tento výběr. Ale zas se mě líbí vzhledově.
A doporučili byste mě benzín či naftu? Najedu tak do 10tis.km ročně. Ale mám v plánu i 30tis., jestli mě veznou ve výhlednutý práci, ještě se zatim učim.
Předen dík z rady
Je to dobré auto? Máte s tím někdo zkušenosti? Finance mám omezený, proto tento výběr. Ale zas se mě líbí vzhledově.
A doporučili byste mě benzín či naftu? Najedu tak do 10tis.km ročně. Ale mám v plánu i 30tis., jestli mě veznou ve výhlednutý práci, ještě se zatim učim.
Předen dík z rady
Re: auto na začatek
Ještě sem našel http://www.sauto.cz/osobni/detail/renau ... oFrom=list
Z tých dvou vypadá víc k světu který?
Mě se víc líbí ten druhý, a navíc má nový rozvody. Ale zas druhý majitel.
Z tých dvou vypadá víc k světu který?
Mě se víc líbí ten druhý, a navíc má nový rozvody. Ale zas druhý majitel.
To mi jako nikdo neporadí?!
ono totiž thema "první auto" tady bylo už mockrát... na prvních dvou stránkách sekce "výběr auta" minimálně 5x...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja vim ale nikde sem nenasel lagunu
a me nezajima 1 auto. Ale jak je na tom laguna
Lagunu II jsem provozoval cca dva roky. Až na nešťasnou volbu motoru (2.2 dehet) to bylo povedené auto. Můžu doporučit, jen se vyhni motoru 2.0 IDE bo ten někdy IDE a někdy neIDE
A byls spokojen? A co 1.8 89kw ? Ta by sla? Jeste sem nasel i 1.6 ale ta asi moc nepojede, ze?
Obecný problém Laguny je elektrika/elektronika s zvláštním důrazem na startovací kartu a automatickou klimu. Doporučený motor klidně benzín 1.8i. Dělal se i nějaký přímovstřik IDE, který je naopak velmi nedoporučovaný. Dále byl 2.0T někdo okolo 129kW ale ty jsou vzácný.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Laguna skončila spolus V6. Vše poté bych si nikdy nepořídil...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time