Hothatch
Hothatch
Snazim se vybrat druhe vozitko do rodinny. Aktualne mam e46 328i a kdyz jsem ho kupoval, nemel jsem dve deti, ktere jsem musel vozit do skoly a delat detskeho taxikare. Ani jsem nepotreboval jezdit na hory druhym autem. Ted od auta potrebuji, aby me nenapadne povozilo po Praze, ale zaroven me zabavne svezlo na okreskach a neudelal jsem ostudu v Brne, nebo Moste.
Hothatche vypada jako idealni varianta. Projel jsem par prednokolek, ale to neni to prave orechove pro me. Jsem kopyto, takze to porad hrabe i na trojku. Na okruhu to bude asi rychle, ale nesplnuje to podminku mestkeho vozitka. Proste TypeR, MeganRS a ani Cupra me nesedi. Rozhodne taky nechci 19" kola. Semislicky se na to tezko a draze schani a ty razy do predni napravy jsou hrozne.
Momentalne mam ve vyberu tri auta. Holatko RS3, stredne vybavene m135i a nabuseny golf R. Zkousel jsem detailne golfa a je to pro me docela idealni povoz. Ale rikam si, jestli by nedavalo smysl jeste neco nabusenejsiho. V RS3, ani m135i jsem jeste nejezdil. Na to se teprve chystam. Nicmene, ciste teoreticky, davaji ty auta nejaky smysl navic?
Hothatche vypada jako idealni varianta. Projel jsem par prednokolek, ale to neni to prave orechove pro me. Jsem kopyto, takze to porad hrabe i na trojku. Na okruhu to bude asi rychle, ale nesplnuje to podminku mestkeho vozitka. Proste TypeR, MeganRS a ani Cupra me nesedi. Rozhodne taky nechci 19" kola. Semislicky se na to tezko a draze schani a ty razy do predni napravy jsou hrozne.
Momentalne mam ve vyberu tri auta. Holatko RS3, stredne vybavene m135i a nabuseny golf R. Zkousel jsem detailne golfa a je to pro me docela idealni povoz. Ale rikam si, jestli by nedavalo smysl jeste neco nabusenejsiho. V RS3, ani m135i jsem jeste nejezdil. Na to se teprve chystam. Nicmene, ciste teoreticky, davaji ty auta nejaky smysl navic?
Naposledy upravil(a) Kajak dne pon 23 lis 10:04, celkem upraveno 1 x.
Re: Hothatch
Po městě to bude všechno žrát šíleně moc Ale pokud to je jedno, tak koukni ještě na Ford Focus ST. Má to 222 koní (teda ten jetej a starší nové asi víc) a sice jsem v tom nejel, ale moc se mi líbí. Zavrhl jsem ho právě kvůli spotřebě. Také koukni spíš na něco co nemá jen 3 dveře, jelikož skládat se tam dycky je pro víc lidí dost nepohodlný...
Kdyz Ford, tak jedine RS. Papirove vypada famozne a bude za super $. Ale jeste ho nikdo neprojel, takze recenze zadne. Co jsem se ptal, tak prvni predvadecky budou nejdrive v unoru 16. Musim objednat do konce roku.
Focus ST jsem si prochazel a projzdel a hodne me u nej zklamalo dilenske zrpracovani. Licovani soudruhum z US asi nic nerika. To same jsem videl na Mustangovi.
Focus ST jsem si prochazel a projzdel a hodne me u nej zklamalo dilenske zrpracovani. Licovani soudruhum z US asi nic nerika. To same jsem videl na Mustangovi.
S tym prednym nahonom ta uplne chapem, u mna je to rovnake... Golf je vnutri od BMW 1 o dost vacsi, rodinne vylety zvladne lepsie, cize ak ti nebude chybat zadny nahon a pocet valcov, Golf R je vyborna volba. Ak ano, do urciteho veku deti(vysky) sa da cestovat v pohode aj v M135i. S RS3 skusenost nemam ziadnu, ale u mna by bol v tomto vybere na poslednom mieste.
Pripadne pockat na Focus RS, z tejto trojice bude asi najostrejsi, ale musel by si prekusnut interier, co by ti problem asi nerobilo, ak si aspon teoreticky zvazoval TypeR
Edit: Tak Focus RS vypadava...
Pripadne pockat na Focus RS, z tejto trojice bude asi najostrejsi, ale musel by si prekusnut interier, co by ti problem asi nerobilo, ak si aspon teoreticky zvazoval TypeR
Edit: Tak Focus RS vypadava...
Já bych naopak viděl RS3 na vyšších místech protože důvod proč je hothatch hothatch je motor a podvozek a z možností focus/golf/rs3 má audi jako jediná koule asi tak jako starý focus ST/RS. Žádnej čtyřhrnek nemá zvukem a charakterem na pětiválec. P.S. s minulym ST na necelejch 300k jezdim delší trasy bez problémů pod 8L takže spotřeba opravdu není problém.
Ten RS se mi zdá jako dost šílenost na normální ježdění. Ano kamoš taky jezdí normálně všude M3kou, ale to už se mi zdá prostě zvhhlost a měl bych to někde v garáži a občas projel někam na vejlet. Taky je to na naše cesty strašně tvrdý a prdel bude dostávát svoje
Navíc takové auto určitě nebude nenápadné...to už spíš je proti tomu obyčená ta e36 a taky o dost slabší. Pokud máš děti a potřebuješ je vozit a jezdit s nima na hory atd, tak bych koupil určitě něco většího a ne nějakou menší závodničku.
Navíc takové auto určitě nebude nenápadné...to už spíš je proti tomu obyčená ta e36 a taky o dost slabší. Pokud máš děti a potřebuješ je vozit a jezdit s nima na hory atd, tak bych koupil určitě něco většího a ne nějakou menší závodničku.
Tak záleží jak jezdíš a samozřejmě delší trasy jsou pro spotřebu lepší, jak popojíždění po městě. Když koukneš na spritrzmonitor, tak tam maj STčka tak 10-14. Průměr jsem koukal z hodně aut byl něco pod 11 a to se mi málo nezdá.
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
Co jsem četl velký srovnávací test hot-hatchů v top-gearu, tak na mě velikej dojem udělalo malý audi S1. Malý zmrd, který je díky rozměrům divous jako prase a přitom by to do toho nikdo neřekl - a máš to v awd. Na vození dětí po městě podle mýho ideál - jestli se tam teda naskládáte. V článku byly i fotky z jízd na okruhu jak tam asi při dost brutálním catování obrubníků lítalo po dvou kolech, tož ani tam se s tím nudit nebudeš.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Myslim si ze golf r je celkem logicka a idealni volba.
Libi se mi to reseni spotreby u relativne sportovniho auta. Pritom je to stejny jako s zenama, je treba si vybrat to ba co mam.., bur tupou krasku, jde li mi o vzhled, nebo skaredou intelektualku, jde li mu o duchovno. Prirozena kombinace je dost draha. Pokud tunim zaklad, tak to casem pretunim a je to nakonec drahy na servis, nebo to prevezme nekdo, kdo to uzivi
Libi se mi to reseni spotreby u relativne sportovniho auta. Pritom je to stejny jako s zenama, je treba si vybrat to ba co mam.., bur tupou krasku, jde li mi o vzhled, nebo skaredou intelektualku, jde li mu o duchovno. Prirozena kombinace je dost draha. Pokud tunim zaklad, tak to casem pretunim a je to nakonec drahy na servis, nebo to prevezme nekdo, kdo to uzivi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já jsem s 1er spokojený, relativně pohodlné, moc nežere a jede hezky. Ale možná pro tebe bude ten Golf lepší varianta a máš v tom (jak pro koho) bonus čtyřkolky.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3