New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
watchfan
Autoškolák

Re: New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?

Příspěvek od watchfan »

pavproch píše:Dycky jak vidím drobnou bloncku v mega SUV za mega prachy (X5, Q7, RR, GL), tak si zpomenu na svýho bývalýho šéfa, kerej byl strašněj cynik:

Ta píchá ligu!

:D
Samozřejmě neznám Tvého bývalého šéfa, ale vždy, když slyším podobně ubohé kecy, tak je to od člověka, který si takové auto nemůže dovolit, ale ve skrytu duše by ho chtěl :) čest výjimkám ;)
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

watchfan píše: Samozřejmě neznám Tvého bývalého šéfa, ale vždy, když slyším podobně ubohé kecy, tak je to od člověka, který si takové auto nemůže dovolit, ale ve skrytu duše by ho chtěl :) čest výjimkám ;)
U bab je smůla, že se to prostě takto vidí. U chlapa se bere, že to je úspěšnej manažer a u ženské že to je kur...tak to prostě je a níc s tím neuděláš.

jinak k tomu původnímu:

Tak to jsem nevěděl, že vlastně auto na normální využití (dovolené atd.) nemáš. Pokud to tedy využiješ i na to na co se to použít má - tedy delší štreky, tak by to šlo. Stejně se mi ale zdá, že to auto za to nestojí, Moc drahý s výrazným efektem sem "pracháč", rizikem ukradení, drahým servisem a využití jeho potenciálu na minimum. Jeden známej todle auto měl, ale on dojížděl denně do práce asi 40km a také využil 4x4, jelikož to pak na konci cesty bylo k baráku dost o hubu. Pak to sice prodal, protože došly prachy, ale co vím, tak s tím byl dost často v servisu.

Další věc je, že to auto má 387 koní, což je asi tolik co měla starší M3. S M3 jsem jel a pokud sešlápneš plyn, tak to není auto, ale raketa. Zvážil bych, jestli auto s tímto výkonem je vhodné pro ženu.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

387k s tím zas nijak drasticky cvičit nebude, bude to příjemně svižné. A proč by to mělo být hodně pro ženu? Třeba to potřebuje ke spokojenosti.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

Zrychlení 0-100 za 5.4 sekundy a maximálka 250 :-D To bude fakt dost příjemně svižný. Proč? Protože ženské nikdy nebudou řídit tak dobře jak chlapi a ke zvládnutí tohodle stroje, bude zřejmě nutná dávka zručnosti, jelikož to bude svádět šlapnout na plyn. A je rozdíl šlápnout na plyn v oktávce 1.6 tdi a v tomto. Samozřejmě to zobecnuji a netuším, jaký je konkrétní žena řidič, ale ty co potkávám na silnici, to je většinou katastrofa.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ano, tohle je příjemně svižné a plyn má více poloh, než je ON-OFF.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
watchfan
Autoškolák

Příspěvek od watchfan »

Hele, moje žena řídí i moje porsche (nechtěl jsem to psát) a řídí ho velmi dobře. Tím bych ukončil Tvé nesmyslné hypotézy proč to nemůže řídit žena. Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

watchfan píše: Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele :)
To je sice pravda...ale jenom do doby než tě někdo práskne finančáku - kdes na to vzal a že jsi určitě zloděj a tunelář, protože nejsi Bureš. Už jenom samotný zájem FÚ, v tom lepším případě, nebo FAÚ v tom horším, není zcela příjemná věc, i když máš vše křišťálově čisté.
Osobně si myslím, že momentálně není doba na to, aby člověk na sebe zbytečně upozorňoval, i když si peníze vydělává poctivě, protože jediný poctivý podnikatel, je Bureš a paní Monika.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
korwinus
Autoškolák

Příspěvek od korwinus »

watchfan píše:Hele, moje žena řídí i moje porsche (nechtěl jsem to psát) a řídí ho velmi dobře. Tím bych ukončil Tvé nesmyslné hypotézy proč to nemůže řídit žena. Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele :)
Já ti nechci nutit můj názor, jen to sem píši, jak to vidím já. Pokud je tvoje žena dobrý řidič a další negativa co jsem psal ti jsou šumák, tak pak to klidně kup. Jinak myslím, že naše svolení asi nepotřebuješ :) a radu ohledně auta ti moc lidí nedá, jelikož roční GL500 tu asi nikdo nemá :)
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

A co takhle XC90, hm? Ta by se jí nelíbila?
watchfan
Autoškolák

Příspěvek od watchfan »

XC 90 má, pokud se nepletu, pouze 4 válce, a ten bych do tak velkého auta zatím nechtěl
Odpovědět