Samozřejmě neznám Tvého bývalého šéfa, ale vždy, když slyším podobně ubohé kecy, tak je to od člověka, který si takové auto nemůže dovolit, ale ve skrytu duše by ho chtěl čest výjimkámpavproch píše:Dycky jak vidím drobnou bloncku v mega SUV za mega prachy (X5, Q7, RR, GL), tak si zpomenu na svýho bývalýho šéfa, kerej byl strašněj cynik:
Ta píchá ligu!
New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
Re: New outback 2,5i nebo Mercedes C 200 4m.?
U bab je smůla, že se to prostě takto vidí. U chlapa se bere, že to je úspěšnej manažer a u ženské že to je kur...tak to prostě je a níc s tím neuděláš.watchfan píše: Samozřejmě neznám Tvého bývalého šéfa, ale vždy, když slyším podobně ubohé kecy, tak je to od člověka, který si takové auto nemůže dovolit, ale ve skrytu duše by ho chtěl čest výjimkám
jinak k tomu původnímu:
Tak to jsem nevěděl, že vlastně auto na normální využití (dovolené atd.) nemáš. Pokud to tedy využiješ i na to na co se to použít má - tedy delší štreky, tak by to šlo. Stejně se mi ale zdá, že to auto za to nestojí, Moc drahý s výrazným efektem sem "pracháč", rizikem ukradení, drahým servisem a využití jeho potenciálu na minimum. Jeden známej todle auto měl, ale on dojížděl denně do práce asi 40km a také využil 4x4, jelikož to pak na konci cesty bylo k baráku dost o hubu. Pak to sice prodal, protože došly prachy, ale co vím, tak s tím byl dost často v servisu.
Další věc je, že to auto má 387 koní, což je asi tolik co měla starší M3. S M3 jsem jel a pokud sešlápneš plyn, tak to není auto, ale raketa. Zvážil bych, jestli auto s tímto výkonem je vhodné pro ženu.
387k s tím zas nijak drasticky cvičit nebude, bude to příjemně svižné. A proč by to mělo být hodně pro ženu? Třeba to potřebuje ke spokojenosti.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zrychlení 0-100 za 5.4 sekundy a maximálka 250 To bude fakt dost příjemně svižný. Proč? Protože ženské nikdy nebudou řídit tak dobře jak chlapi a ke zvládnutí tohodle stroje, bude zřejmě nutná dávka zručnosti, jelikož to bude svádět šlapnout na plyn. A je rozdíl šlápnout na plyn v oktávce 1.6 tdi a v tomto. Samozřejmě to zobecnuji a netuším, jaký je konkrétní žena řidič, ale ty co potkávám na silnici, to je většinou katastrofa.
Ano, tohle je příjemně svižné a plyn má více poloh, než je ON-OFF.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hele, moje žena řídí i moje porsche (nechtěl jsem to psát) a řídí ho velmi dobře. Tím bych ukončil Tvé nesmyslné hypotézy proč to nemůže řídit žena. Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda...ale jenom do doby než tě někdo práskne finančáku - kdes na to vzal a že jsi určitě zloděj a tunelář, protože nejsi Bureš. Už jenom samotný zájem FÚ, v tom lepším případě, nebo FAÚ v tom horším, není zcela příjemná věc, i když máš vše křišťálově čisté.watchfan píše: Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele
Osobně si myslím, že momentálně není doba na to, aby člověk na sebe zbytečně upozorňoval, i když si peníze vydělává poctivě, protože jediný poctivý podnikatel, je Bureš a paní Monika.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já ti nechci nutit můj názor, jen to sem píši, jak to vidím já. Pokud je tvoje žena dobrý řidič a další negativa co jsem psal ti jsou šumák, tak pak to klidně kup. Jinak myslím, že naše svolení asi nepotřebuješ a radu ohledně auta ti moc lidí nedá, jelikož roční GL500 tu asi nikdo nemáwatchfan píše:Hele, moje žena řídí i moje porsche (nechtěl jsem to psát) a řídí ho velmi dobře. Tím bych ukončil Tvé nesmyslné hypotézy proč to nemůže řídit žena. Jak to působí na lidi je mně navíc u pr.dele
A co takhle XC90, hm? Ta by se jí nelíbila?
XC 90 má, pokud se nepletu, pouze 4 válce, a ten bych do tak velkého auta zatím nechtěl