Zdravím.
Jak již z názvu vypovídá, ptám se na to, jaká lze aktuálně sehnat nejlepší/nejpraktičtější ojetina do cenovky pod 50 000 kč. Nějaký ten přesah přes cenu nevadí.
V Autech se nevyznám vůbec. Jsem rád že vím základy. Ale představoval bych si něco jako Opel Astra G, Wolksvagen golf 4, Civic, Fabia, Octavia. 4 dveřák + kufr. Tvarově je mi fuk jak bude vypadat, ale at to není katastrofa jako Fiat Multipla nebo punto (Punto se zda jako dobre, ale vzhled se mi absolutně nelíbí). Auto bude především na ježdění po měste na nákupy, do školy, na výlety a občas na chatu kde se jezdí do 30stupnového kopce po polňačce - takže asi něco bez velmi nízkeho podvozku.
Taky by nebylo špatné, aby se to zase zachvili nerozpadlo a ja do toho neinvestoval další čas a peníze. Výkon mi je celkem fuk, ale at to není zase moc pomalé. Takový průměr. A spotřebově by to nemuselo taky žrát moc (přece jen jsem ještě študák ) Nevím moc co dalšího napsat, ale snad jen abych v něm v zimě nezmrzl, svezl kamarády, převezl v něm třeba menší skřín, par airbagu, hudbu a takové ty zakladní věci. Ideální by bylo, kdyby bylo spíše pro začátečníky, ale aby nebylo špatné ani pro pokročilé.
Prostě jednoduše řečeno - Nějaké rozumné a spolehlivé auto na normální ježdění za rozumnou cenu.
Hodně lidí mi radí at jdu japonce, že to mín rezne, tak nevím. Zatím jsem jel leda tak ve favoritu - řidičák teprve bude.
Za jakékoliv chyby se omlouvám a za rady předem děkuji.
Aktualně nejlepší ojetina
Re: Aktualně nejlepší ojetina
grande punto taky nelibi?
Re: Aktualně nejlepší ojetina
Na první rok si vem třeba jen to fáčko... Vyjezdíš se, a předpokládám že bude i pár nějakých menších ťukanců. Má to čtyři dveře, vlastně všechno co si tam vypsal. Akorát nevím s tou hudbou a airbagy no... Ale první rok se vyjezdíš a potom se teprve uvidí