Aktualně nejlepší ojetina

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Zyonix
Spolujezdec

Aktualně nejlepší ojetina

Příspěvek od Zyonix »

Zdravím.

Jak již z názvu vypovídá, ptám se na to, jaká lze aktuálně sehnat nejlepší/nejpraktičtější ojetina do cenovky pod 50 000 kč. Nějaký ten přesah přes cenu nevadí.

V Autech se nevyznám vůbec. Jsem rád že vím základy. Ale představoval bych si něco jako Opel Astra G, Wolksvagen golf 4, Civic, Fabia, Octavia. 4 dveřák + kufr. Tvarově je mi fuk jak bude vypadat, ale at to není katastrofa jako Fiat Multipla nebo punto [-( (Punto se zda jako dobre, ale vzhled se mi absolutně nelíbí). Auto bude především na ježdění po měste na nákupy, do školy, na výlety a občas na chatu kde se jezdí do 30stupnového kopce po polňačce - takže asi něco bez velmi nízkeho podvozku.
Taky by nebylo špatné, aby se to zase zachvili nerozpadlo a ja do toho neinvestoval další čas a peníze. Výkon mi je celkem fuk, ale at to není zase moc pomalé. Takový průměr. A spotřebově by to nemuselo taky žrát moc :) (přece jen jsem ještě študák :D ) Nevím moc co dalšího napsat, ale snad jen abych v něm v zimě nezmrzl, svezl kamarády, převezl v něm třeba menší skřín, par airbagu, hudbu a takové ty zakladní věci. Ideální by bylo, kdyby bylo spíše pro začátečníky, ale aby nebylo špatné ani pro pokročilé.

Prostě jednoduše řečeno - Nějaké rozumné a spolehlivé auto na normální ježdění za rozumnou cenu.

Hodně lidí mi radí at jdu japonce, že to mín rezne, tak nevím. Zatím jsem jel leda tak ve favoritu - řidičák teprve bude.

Za jakékoliv chyby se omlouvám a za rady předem děkuji. :)
oxik
Letec

Re: Aktualně nejlepší ojetina

Příspěvek od oxik »

grande punto taky nelibi?
Heda
Adept autoškoly

Re: Aktualně nejlepší ojetina

Příspěvek od Heda »

Na první rok si vem třeba jen to fáčko... Vyjezdíš se, a předpokládám že bude i pár nějakých menších ťukanců. Má to čtyři dveře, vlastně všechno co si tam vypsal. Akorát nevím s tou hudbou a airbagy no... Ale první rok se vyjezdíš a potom se teprve uvidí ;)
Odpovědět