Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Stojí a nestojí 500. Je to jako se vším. Když si to vemeš v naftě, 4x4 a naboucháš si tam v příplatku klimatizaci a metalízu Tak to šplhá...
Ty Thalie bráním..Protože to je v podstatě Clio a v akci v době, kdy zažívala ta Thalia totální křeč a končila se dala koupit v totální holotě s černýma nárazníkama, bez klimy, kličky všude, bez rádia, bez centrálu atd... za asi 98tis + DPH. A co jako chceš za 120tisíc korun ? Za nové auto ! Si vezmi kolik stojí nový 125ccm nebo 250ccm skůtr...V takovém případě holotu a mizernou bezpečnost chápu, protože to prostě ať chceš, nebo nechceš pořád JE bezpečnější než ten skůtr za cenu téměř srovnatelnou a neprší do toho.
Pro důchodce na návštěvu doktora a přibližovadlo na chalupu za ty prachy TOP.
Ty Thalie bráním..Protože to je v podstatě Clio a v akci v době, kdy zažívala ta Thalia totální křeč a končila se dala koupit v totální holotě s černýma nárazníkama, bez klimy, kličky všude, bez rádia, bez centrálu atd... za asi 98tis + DPH. A co jako chceš za 120tisíc korun ? Za nové auto ! Si vezmi kolik stojí nový 125ccm nebo 250ccm skůtr...V takovém případě holotu a mizernou bezpečnost chápu, protože to prostě ať chceš, nebo nechceš pořád JE bezpečnější než ten skůtr za cenu téměř srovnatelnou a neprší do toho.
Pro důchodce na návštěvu doktora a přibližovadlo na chalupu za ty prachy TOP.
- Lachende Bestien
- Letec
Díky za velmi užitečný odkaz na recenze na sauto, hlavně ta delší recenze, kterou doporučujete, má hodně velkou informační hodnotu pro potenciální hejl..ehm tedy kupce ; myslím si, že by bylo žádoucí jej umístit na 1. stranu tohoto převážně reklamního a humorného diskuzního vlákna, ať jsou případní zájemci vyváženě informováni dlouhodobým uživatelem.
Kam se vlastně poděl prachovkový milovník? Snaží se nahánět kavky na jiných fórech, protože tady mu plesnivá pšenka nekvetla?
Stejně považuju pořád za velmi pravděpodobné, že jsem byl jako obvykle generálem před bitvou se svou hypotézou o reklamním agentovi/obchoďákovi dachčije.
Kam se vlastně poděl prachovkový milovník? Snaží se nahánět kavky na jiných fórech, protože tady mu plesnivá pšenka nekvetla?
Stejně považuju pořád za velmi pravděpodobné, že jsem byl jako obvykle generálem před bitvou se svou hypotézou o reklamním agentovi/obchoďákovi dachčije.
tak nejlevnejsi 4x4 duster stoji 411. to proste uz neni malo za takovej kram. a to je to bez vybavy.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
furt to může být pro někoho rozumná volba, pokud za stejné peníze nechce ojetinu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to fakt cumim jsem myslel ze to stoji tak 300k ve stredni vybave.
Thalii nehanim ta asi fakt byla top za ty prachy. Ale ty prvni Dacie i kdyz za hubicku byly vybavou a interierem tak 15let pozadu
Thalii nehanim ta asi fakt byla top za ty prachy. Ale ty prvni Dacie i kdyz za hubicku byly vybavou a interierem tak 15let pozadu
Citroen C4 GP
"Ale ty prvni Dacie i kdyz za hubicku byly vybavou a interierem tak 15let pozadu" - Tak ta Thalia taky nebyla převlečená S-Klasse Ale ABS a 1x airbag to podle mě mělo De facto to byla Francouzská Felicia...Nebo možná ještě lépe by sedělo přirovnání k takové horší Fabia I v sedanu.
Hele ho...Co bys nechtěl za 50 papouchů ! https://auto.bazos.cz/inzerat/105452420 ... 000-km.php Jak se říká - je to taková Fantozziho žena. Hnusná, ale opere a navaří.
Hele ho...Co bys nechtěl za 50 papouchů ! https://auto.bazos.cz/inzerat/105452420 ... 000-km.php Jak se říká - je to taková Fantozziho žena. Hnusná, ale opere a navaří.
- Lachende Bestien
- Letec
Pán najezdil průměrně 6 km denně? To mohl ujít i pěšky, nebo jezdit na kole, a nekupovat a neprovozovat toxickou plechovku.
Pán podle mě nejezdil, garážoval a leštil a pak nárazově třeba 80Km..Tak už to u lidí důchodového věku bývá.
A ruku na srdce, nevím kolik Vám je, ale já bych se v ani v 50 netahal z obchodu s balíkem 6 minerálních vod á 1,5L na vzdálenost delší, než 50m. Nevidím k tomu důvod.
A ruku na srdce, nevím kolik Vám je, ale já bych se v ani v 50 netahal z obchodu s balíkem 6 minerálních vod á 1,5L na vzdálenost delší, než 50m. Nevidím k tomu důvod.
Fčíl sem si zpoměl: jak občas chodím na "vycházku" do lesa, tak na jaře sem viděl hodně vysoko v lese zaparkovaného dřevorubeckého LCruisera (starší gen, ešče ten hranatý) - příjezd tam velmi strmým korytem rozježděným LaKaTošem, svážejícícm dřewo z kopca. No a minulý týden sem při vycházce na stejném místě viděl zaparkovaného taky dřeworubeckého Dustera - čili musel se tam nahoru vyhrabat stejný strmým rozježděných korytem. Takže průchodnost (proti kopci v korytě plném šutrů a mazlavého jílu) ten Duster má asi dobrou (já bych se tam třeba s pindicou asi bál najet že se zahrabu)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.