Dacia Duster
Re: Dacia Duster
já už na toho parazita nemám slov. On by to nebohé auto obhajoval ikdyby to stálo 3 miliony.
Nějak opomenuls 4x4 čučkařu,mlátit hubou zvládá kde kdo..Jaggie píše:lol SUV... proc myslis predrazenou... se stejne priposrasnym motorem... to se stejnou vybavou vyjde za pul mice, tak co se ti nezda?leonidas píše:Já se lekl že budeš zase vnucovat tu škodovku předraženou
Je vidět, že SUV Duster leží hodně lidem v žaludku nic s tím nenadelas..
mlatit hubu by to chtelo tobe. ale tyhle komentare i soukrome zpravy radsi ignorujes
jinak nevim k cemu tu sou nejaky admini, asi se dokazou vic povznest a tento mrzak je bavi
jinak nevim k cemu tu sou nejaky admini, asi se dokazou vic povznest a tento mrzak je bavi
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Proč reagovat na hlupáka který v SZ vulgárně útočí a čeká reakci..
Když tě SUV Duster dráždí a vadí ti,nemusíš zde reagovat a plácat hlouposti..věnuj se své chipnuté Astře..
Když tě SUV Duster dráždí a vadí ti,nemusíš zde reagovat a plácat hlouposti..věnuj se své chipnuté Astře..
hlupak leonidas mi psal SZ prvni ale pak je posranej v koute a reaguje jen na co se mu hodi. takze na nic, pac je vsem pro smich, stejne jako jeho vysneny srot. astricka se ma dobre, diky za optani, dostala servis a nechal sem tam dat i novy SW abych tam mohl dat novejsi chip, a ted jezdi nejlip za celou dobu co ji mam
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- Lachende Bestien
- Letec
IMO Kategorie SUV neměla nikdy vzniknout; i když prakticky celý autoprůmysl přináší lidské společnosti víc škody než užitku, tento druh považuju za výjimečně zbytečný/škodlivý.
Takže mi žíly netrhá, když zdejší šá-šulín zařazuje to této kategorie i svou milovanou fantazijní "SUV" Prachovku. Ovšem chápu, že to majitele skutečných SUV může poněkud popouzet. A o to provokujícímu/trollujícímu individuu jde. Na půlku monitoru obrázek prachovky, na druhou dopálená reakce přispěvatelů do fóra, a hned mu jde masturbace lépe od ruky.
Takže mi žíly netrhá, když zdejší šá-šulín zařazuje to této kategorie i svou milovanou fantazijní "SUV" Prachovku. Ovšem chápu, že to majitele skutečných SUV může poněkud popouzet. A o to provokujícímu/trollujícímu individuu jde. Na půlku monitoru obrázek prachovky, na druhou dopálená reakce přispěvatelů do fóra, a hned mu jde masturbace lépe od ruky.
Lachende : Já mám bohužel fakt hodně bujnou fantazii a téměř dokonalou představivost, takže ta poslední věta mě napřed hurónsky rozesmála a následně jsem začal zhnusením plakat. Připomnělo mi to jeden film : https://www.csfd.cz/film/270756-bucky-l ... u/prehled/
Když už pick tak 4-dveřák.. až na to přirození na masce..
Opět...Nejedná se o vaginu (jak by si někteří přáli, byť velikostně je to přes čáru co by mohli vyplnit) ale o diamant.
https://www.auto.cz/znakem-renaultu-neb ... rec-110068
Jsi milovník Dusteru, ale pleteš si nejen objemy motorů, ale i jejich palivo, zaměňuješ naftu za benzín, pletou se ti údaje a plácáš to páté přes deváté, takže když už sem vložíš něco co do vlákna skutečně patří, tak je to často blbě.
A pokud ti vadí Renault, tak na Dustera zapomeň, protože je to pojízdná sbírka dílů Renault z různých modelů let minulých. Ty...přirození...
https://www.auto.cz/znakem-renaultu-neb ... rec-110068
Jsi milovník Dusteru, ale pleteš si nejen objemy motorů, ale i jejich palivo, zaměňuješ naftu za benzín, pletou se ti údaje a plácáš to páté přes deváté, takže když už sem vložíš něco co do vlákna skutečně patří, tak je to často blbě.
A pokud ti vadí Renault, tak na Dustera zapomeň, protože je to pojízdná sbírka dílů Renault z různých modelů let minulých. Ty...přirození...
Benzín nebo nafta.. je to jedno,hlavně že Duster jede..