Seat obecně
Re: Seat obecně
na ten se prekvapive da velice rychle zvyknout, po par tydnech ho uz nevnimas. nikde nic nevrze, neskripe....
za ty usetrene statisice a manual k tomu to stoji
za ty usetrene statisice a manual k tomu to stoji
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale moje žena do toho sedla a říká: dyť ta schránka (na středovém tunelu) není zavírací...je to jenom takový plastový...otvor! To nechci! A bylo vymalováno...
Ale jízdně mi to vyhovuje...až na ten předohrab.
Ale jízdně mi to vyhovuje...až na ten předohrab.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na G7R Variant proti Cupra ST me stvou ctyri veci:
- DSG only
- el. rucka
- nezapustene stresni lyziny
- 4×4
- DSG only
- el. rucka
- nezapustene stresni lyziny
- 4×4
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
- DSG super věc - řadit mne neba už od prvního milionu km a jelikož je to auto pro manželku, tak MT by neprošlo ani omylem.
- el. ručka mne štve, ale z doby, kdy jsem jí používal k otáčení, jsem vyrostl tak před 15ti lety
- to mi naopak vyhovuje. Nezapuštěné jsem měl na Altee a to mi nevyhovovalo
- 4x4 je super věc - zejména na trakci, což je věc, která mi na Cupra vadila snad nejvíc. Za snížené adheze je to prakticky nepoužitelné - bordel na silnici, déšť, potažmo sníh, když se ještě někdy objeví.
- el. ručka mne štve, ale z doby, kdy jsem jí používal k otáčení, jsem vyrostl tak před 15ti lety
- to mi naopak vyhovuje. Nezapuštěné jsem měl na Altee a to mi nevyhovovalo
- 4x4 je super věc - zejména na trakci, což je věc, která mi na Cupra vadila snad nejvíc. Za snížené adheze je to prakticky nepoužitelné - bordel na silnici, déšť, potažmo sníh, když se ještě někdy objeví.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
existuje nějaký racionální důvod, proč upřednostnit RS230 oproti Leonu Cupra v kombiku? pokud člověk zrovna netrvá na sedanu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Octavia je uvnitř asi malinko větší a nemáš u ní podmínku 19" kol v základu. Osobně si také myslím, že její bixenony svítí lépe než LED v Leonu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Oktávka je univerzálnější. Cupra je lepší, pokud chceš jezdit víc pilu. Cupra má v základu samosvor a 290 koní. Oktu musím mít RS230 abys měl samosvor a výkon je nižší. Nevím, jak je to cenově RS230 ve Cupra290. Interiér Leonu je takový divně plastový. Překvapivě je v Leonu uvnitř míň místa proti oktávce. LED v Leonech mě moc ne nenadchly, třeba LED2 v Passatu svtítí dramaticky lépe.Stepan píše:existuje nějaký racionální důvod, proč upřednostnit RS230 oproti Leonu Cupra v kombiku? pokud člověk zrovna netrvá na sedanu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsou taky zcela jíná LED světla...za zcela jiné penízex2005 píše: LED v Leonech mě moc ne nenadchly, třeba LED2 v Passatu svtítí dramaticky lépe.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Asi si sem budu muset častěji dívat, koncem prázdnin bychom měli mít novou Alhambru (pro ženu, Golf GTI už kapacitně pomalu nestačí).
Doufám, že je Alhambra v benzínu! Pokud Cupra ST jako kombi kapacitně nestačí, tak je Alhambra od Seatu jasná volba. Zrovna jsem pro kamaráda jednu Alhambru (versus New Touran vs New Tiguan) řešil. Vnější design v porovnání s dvěma jmenovanými ukazuje na dobu vzniku. Ale Alhambra/Sharan je užitkovými vlastnostmi (v cenové katerorii do/okolo milionu) asi nepřekonatelná.