Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Opět omyl a chyba. Ten obrázek má svého autora. Autor má v té fotografii duševní vlastnictví, je to jeho práce. Takže sdílení a šíření té fotografie je de jure chyba a nemá se to. Je třeba žádat autora o možnost sdílení a uvádět zdroj.
Dnes jsem jel kolem nového Dustera,ještě neměl značky a odcházela od něj mladá rodina..to bylo jak obrázek
Doufám že na tom vraku byla nálepka ortel a SPD. Vím že na tvý by byla, kdybys ji někdy měl
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mluvíš patrně z hladu. Kamery mám především kvůli své bezpečnosti a již mnohokráte se mi vyplatily. To, že natočí i mnoho podivného chování ostatních účatníků provozu, nemohu nijak ovlivnit Takže je fajn, že jsi někdy někde slyšel cizí slovíčko, ale tady je krapet mimo. Ostatně jako i ty.leonidas píše:No i kdyby,obrázek nic nestojí Ale kupovat pro voayerství kameru s vysokým rozlišením a co nejvíc toho natočit,dík ale fakt ne..
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já mít kameru v autě,tak jen pro bezpečnost a dukazní materiál,ale zveřejňovat druhé i jejich SPZ na netu..to je vrchol..
Duster nic takového dělat nebude.
Duster nic takového dělat nebude.
tedka nevim, ktery vyraz pro tebe pouzit,leonidas píše:Dnes jsem jel kolem nového Dustera,ještě neměl značky a odcházela od něj mladá rodina..to bylo jak obrázek
mam na vyber a nemuzu se rozhodnout...
bud jsi guma anebo leohnida
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Dva čučkaři považující jeden druhého za hloupějšího.
Vlastně Duster vyroste na těchto trollech, takže díky vám všem
Vlastně Duster vyroste na těchto trollech, takže díky vám všem
nevadi ti, ze si vsem jen pro smich? ze tu doslova neni jediny clovek, kterymu by si prisel normalni? nebo ho aspon nesral? k cemu ti je takova ucast na foru? a k cemu je komukoliv. proc nemas davno ban?
mam ferovou nabidku, dejte mu ban a dejte ho i me a mate klid hlavne at ho uz dostane ten mrzak
mam ferovou nabidku, dejte mu ban a dejte ho i me a mate klid hlavne at ho uz dostane ten mrzak
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Proč vlastně čteš tohle téma, když ti to očividně nedělá dobře?
Když už tak piš k tématu DACIA DUSTER
Když už tak piš k tématu DACIA DUSTER