Lotus Evora
Re: Lotus Evora
to ale pusobi i na tom jmenovanem RCZ, jen tam jde snaze pridelat. Ono u hodne aut predni znacka totalne zabiji vzhled ci tvar....a zdaleka nejde jen o sportaky
Pravda. Idealni to zdaleka neni, tak jsem to ani nemyslel. Jen je tam alespon patrna snaha se s nutnosti nekam RZ napasovat poprat. U lotusu proste rezignovali.
treba u lotusu pocitali s tim, ze se auto bude hodne vyskytovat na okruhu, kde znack aneni potreba a jeste by narusovala aerodynamiku Proste dali vetsi duraz na funkci a vzhled, nez podvoleni se diktatu...
já bych zrovna Evoru nebral jako okruhové auto, tim to asi nebude
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Auto prece nema fungovat stoprocentne jen na okruhu, ale i kdekoli jinde
Evora je kompromis, videl bych ji doma hlavne o vikendu na okreskach, sem tam pro beznou jizdu, sem tam na okruh. Nikde se vylozene neztrati. Vzdy je to ale auto, ktere ma na jednom z prvnich mist funkci a pak teprve cokoli jineho. A tato preference se proste projevuje vsude...
Evora je kompromis, videl bych ji doma hlavne o vikendu na okreskach, sem tam pro beznou jizdu, sem tam na okruh. Nikde se vylozene neztrati. Vzdy je to ale auto, ktere ma na jednom z prvnich mist funkci a pak teprve cokoli jineho. A tato preference se proste projevuje vsude...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak test Evory uz se dopeka, pokud me netrefi, v pondeli bude online Jestlize to tedy nekoho zajima, rezervujte si prosim trochu casu v pondelnim programu, i pres strucnejsi podani snad o aute a jeho fungovani na ceskych silnicich neco naznaci...
Skanz3n
Skanz3n
tak to jsem zvědav
pěkná fotka
jinak moc hezký test, jen tak dál
Uz jsem se chtel aktivne zeptat, zda jsem obstal Kazdy novy test je pro me jak ten prvni - sice jsem s kazdym o neco zkusenejsi v tom, kudy cesta vede a kudy ne, ale ocekavani ctenaru jsou stale vyssi.
Za sebe jsem spokojen s tim, co jsem rekl, zaznelo tam opravdu to podstatne a jsem presvedcen, ze to takhle opravdu je, i kdyz prostor pro zjistovani byl omezeny. Jak jsem to rekl, tedy zda se to da cist, to uz musi posoudit jini...
Za sebe jsem spokojen s tim, co jsem rekl, zaznelo tam opravdu to podstatne a jsem presvedcen, ze to takhle opravdu je, i kdyz prostor pro zjistovani byl omezeny. Jak jsem to rekl, tedy zda se to da cist, to uz musi posoudit jini...
Skanz3n
Skanz3n