Dacia Duster
Re: Dacia Duster
jj ten je jen pro uklizecky a udrzbare
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Pekne SUV pro udrzbare a uklid
Tak doufám, že pak srovnáš, jak moc se to v továrně neliší od Švéd v Žigulíku.honziss píše:Dnes vyrazim poprve plnit sve povinnosti do Rumunska, chtel jsem si ten zazrak SUV Duster pujcit na letisti, ale nemame ho ve firme na seznamu schvalenych vozidel
Nechceš tam jet s ním? Třeba si vás tam nechaj na pokusy
Proc toho dementa nekdo nezabanuje?
Protože sice svými příspěvky asitak 99% lidí (včetně mne) prudí, ale to není důvod pro jižní ovoce. Proto sem vám sem psal, ať nekrmíte trolla, když to budeme všichni ignorovat a nebudeme sem psát, je šance, že ho to dřív nebo později přestane bavit (sem psát příspěvky na které nikdo nereaguje).
A pokud začne prudit v jiných vláknech..... tak mu to minimálně budu přešibovávat sem ....
A pokud začne prudit v jiných vláknech..... tak mu to minimálně budu přešibovávat sem ....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ale mně to baví jako sonda do duše typického vuřtožrouta a příznivce Miloše, jehož vlhkým snem je vlastnit vergl nanovo poskládaný z cca 20 roků starých technologií s pár moderními serepetičkami navíc.
pavproch píše:Protože sice svými příspěvky asitak 99% lidí (včetně mne) prudí, ale to není důvod pro jižní ovoce. Proto sem vám sem psal, ať nekrmíte trolla, když to budeme všichni ignorovat a nebudeme sem psát, je šance, že ho to dřív nebo později přestane bavit (sem psát příspěvky na které nikdo nereaguje).
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
to je ta demokracie
přímý demokrat Pitomio by mu už zrušil buňku
přímý demokrat Pitomio by mu už zrušil buňku