Nový Jaguar XJ
Re: Nový Jaguar XJ
Ja som taka konzerva pre mna su nove Jaguare moc "moderne"
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
mne sa tieto nové jaguare tiež nepáčia...
najviac sa mi páčilo toto xj
najviac sa mi páčilo toto xj
Mě se líbí jak současné modely, tak ty starší. XJ z obrázku nade mnou je krásné, ale je fakt, že pokud v dnešní době chce automobilka vylepšit prodeje, musí mířit na mladší klientelu. Přeci jen toto auto spíš sedí k muži 50+. Pár staromilských třictátníků prodeje nevytrhne.
...enyky benyky na holý pupíky...
Můj šéf si objednal 3.0D, tak můžu poreferovat až mu to přijde. Ale mně se to auto jednak nelíbí (je to vykradené XF, vypadá to jak nějaká čínská kopie) a pak jsem asi staromódní a koupit takovéhle auto s dieselem považuji za zvrhlost. Jeho parametry vypadají na papíře dobře, ale Jaguar, to je pro mě V8 a ještě lépe s kompresorem. Tyhle kombinace ve mně evokují pocity typu "mám tak na Superb, ale koupil jsem si Jaguar". A podle prodejnosti luxusních aut s nafťáky je to asi častý případ.
Uvidím co realita, zjistím v pondělí kdy mu to dorazí.
Uvidím co realita, zjistím v pondělí kdy mu to dorazí.
zrejme uspesni lide vedi co je dovede k uspechu, a proto si objednavaji tyto kombinace a jsou tedy zvrhli.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Je to jasná návnada, ale i tak.
Postata je podle mě v tom, že lidé, co na XJ mají, málokdy bývají fanoušci aut. Oni mají peníze, většinou znají jejich cenu, a Jag se jim líbí. Pak záleží na tom, zda si auto kupují pro svou reprezentaci. To dělají zejména lidé ve službách. Ti pak kupují nejsilnější benzíny, aby ukázali, že na to mají. Všimněte si třeba flotily Partners.. To jsou lidé, jejichž produkt v podstatě nejde racionálně prodat a úspěch závisí na navození dojmu, že jsou úspěšní.
Tam, kde člověk neprodává sebe, ale nějaký konkrétní produkt, těm bývá zcela jedno jestli diesel nebo benzín, spíše více tlačí na minimalizaci nákladů, takže diesel s nižší spotřebou vyhrává.
Postata je podle mě v tom, že lidé, co na XJ mají, málokdy bývají fanoušci aut. Oni mají peníze, většinou znají jejich cenu, a Jag se jim líbí. Pak záleží na tom, zda si auto kupují pro svou reprezentaci. To dělají zejména lidé ve službách. Ti pak kupují nejsilnější benzíny, aby ukázali, že na to mají. Všimněte si třeba flotily Partners.. To jsou lidé, jejichž produkt v podstatě nejde racionálně prodat a úspěch závisí na navození dojmu, že jsou úspěšní.
Tam, kde člověk neprodává sebe, ale nějaký konkrétní produkt, těm bývá zcela jedno jestli diesel nebo benzín, spíše více tlačí na minimalizaci nákladů, takže diesel s nižší spotřebou vyhrává.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Partners - to myslíš ty co prodávají nějaké fin. produkty? Od nich mě uhání jedna slečna a zatim odolávam
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Deli: to budou oni Mě také uhání jeden chlapec od nich. Marně se mu snažím vysvětlit že jsem student a nic nemám...
Jen se obávám že stejně jako já jeho, tak že on zná i mě
Jen se obávám že stejně jako já jeho, tak že on zná i mě
2.9T RWD
XJ starý dokonalost... když mě přepadají zvrhlé a nemorální myšlenky, tak prolejzám nabídku starých jaguarů.
a nové? Překabátěné mondeo byl podle mě omyl, ale tohle je prostě pecka stejně jako XF.
a nové? Překabátěné mondeo byl podle mě omyl, ale tohle je prostě pecka stejně jako XF.
Slow and serious