Seat obecně
Re: Seat obecně
Ked vydali novy leon (2012) tak isli po dlhorocnej ztrate prvy krat do zisku. Vsetky dalsie modely su postavene na jeho DNA a ako vidno oplatilo sa.
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
Neví někdo, jaký je rozdíl mezi škrtícími klapkami stejného výrobního čísla, ale jedno končí velkým D a druhé velkým G. obě jsou do stejného typu motorů. Je jedno, když je zaměním?
poslední písmeno u koncernu buď značí náhradu anebo "stupeň vybavenosti" komponentu
v tomhle případě by to měla být náhrada, pokud to hodis do ETKy nebo do nějakého podobného systému mělo by Ti to vyhodit bližší informaci
v tomhle případě by to měla být náhrada, pokud to hodis do ETKy nebo do nějakého podobného systému mělo by Ti to vyhodit bližší informaci
Dotaz na Cupru 300 DSG:
Dobrý den, model dostane 7stupňovou převodovku a s náhonem na přední kola bude mít výkon 290 koní, s pohonem všech 4 kol pak zůstane výkon 300 koní. Děkujeme, Váš SEAT
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Posílal jsem poptávku na Leon ST, bylo mi řečeno že objednávání Leonu už je 1,5 měsíce zastaveno a že se čeká na nové ceníky kvůli přechodu na nové měření emisí. Ceníky mají obsahovat ''inovované'' motorizace, s tím i vyšší ceny a mají být k dispozici na konci července, pak dovolená ve výrobním závodě a tak mi přijde , že nikdo neví kdy budou schopni něco dodat...
Má někdo podobnou zkušenost? Celkem mě to zhatilo plány
Má někdo podobnou zkušenost? Celkem mě to zhatilo plány
Byl jsem v podobné situaci při přechodu z 280 na 290. Objednával jsem na konci září, dostal na konci února
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ja objednaval v srpnu a auto prislo koncem prosince (posledni 280tka) pred zmenou na 290.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
novej ceník má bejt za měsíc. v leasplanu prý budou mít nabídku na nový model příští týden. ale asi zas kecaj
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
Já potřeboval auto v říjnu ready, odpověď od prodejce byla, že to je trochu šibeniční, takže s tím nepočítám a budu rád za listopad...a nebo rok 2018
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzial teraz strasne zalezi aku motorizaciu si clovek vybere...cim viac "okrajovu" tym je vacsia cakacka z dovodu prechodu na WLTP
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...