Seat obecně
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seat obecně
nic se nestěhovalo...v Kvasinkách jsem byl minulý týden.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Yeti vyrabeny v NN je jina specifikace nez ten pro evropu...teda aspon to platilo pri rozbehu tovarny. A jak jsem to tam videl, tak si nejsem jisty ze bych ho chtelbojler píše:Prý došlo k úplnému převodu Yetiho do Novgorodu. Ověřeno z víc zdrojů to nemám, ale aspoň trochu to uleví (kolapsu). Kokodák je údajně na letošek prakticky vyprodaný.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Podle ofiko nebo neofiko zdroje?ctrl_j píše:Nasel jsem funglovku Yetaka r.v. 2017 a podle VINka je to CZ, Kvasiny.
řBob - díky, oficiální informace mluvily jen o rozšíření výroby v NN.
Neofiko, nicmene VAG ma pro ruskou cast firmy pridelene vlastni WMI, coz je ISO standard a soudim tedy, ze vsechny auta z Kalugy a NN budou mit na zacatku VIN „XW8“ a nikoliv TMB.
Viz treba http://www.club-yeti.ru/forum/showthrea ... 2&page=271
Viz treba http://www.club-yeti.ru/forum/showthrea ... 2&page=271
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dík, ukládám do Evernotu a až budu příště shánět, mrknu na to.mmira píše:pevna, lehka a paradoxne i levna kola dela speedline corse, typ sl2 marmora
Zdravím, taky mě prodejce sdělil, že čekačka je cca 12 měsíců, což mě lehce šokovalo. Každopádně jako kompenzaci nabídnul přes email bez ptaní 10%. Chci se zeptat je to bežná úroveň slevy u seatu nebo by mohl dát i víc? Nemám s tím moc zkušeností max jsme do rodiny před cca 5 lety kupovali auto na průkaz Ztp, tak tam to bylo jednoduché. Pravdou je, že na auto až tak rychle nespěchám, tak pokud by byla fajn cena, možná bych i počkal (i když 12 měsíců je fakt masakr). Náhodou, že by se výroba v průběhu roku rozběhla rychleji asi není reálná co?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
10% je slušný základ. U auta do výroby moc dalšího prostoru nemají, ale pořád tam je. Na druhou stranu: když poptávka převyšuje nabídku, není potřeba používat slevu jako prodejní nástroj...takže 10% je milých.
Odpověď na tvou druhou otázku je jednoduchá...ještě se nezačal dělat Yeti, který pojede na stejné lince
Ale stát se může cokoliv...třeba jim vypadne nějaký trh, kde se počítalo s vyšším prodejem a najednou budou kapacity volnější...ale spíš ani ne
Odpověď na tvou druhou otázku je jednoduchá...ještě se nezačal dělat Yeti, který pojede na stejné lince
Ale stát se může cokoliv...třeba jim vypadne nějaký trh, kde se počítalo s vyšším prodejem a najednou budou kapacity volnější...ale spíš ani ne
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já mám pocit, že koncern nechal Atecu úplně potopit. Auto už je skoro rok na trhu, ale reálně není dostupný. A čekačka rok před náběhem Yetiho 2 je fakt blbá vyhlídka. Já bych teda na auto rok nečekal. Nedávno jsem pro někoho řešil dotaz na Atecu a byla možnost převzít zaplánované místo ve výrobě. Ale mám pocit, že to už nyní taky nepůjde.
tak dlouhá doba je na nic, to máte pravdu, to člověk v létě zapomene, že má něco objednáno . Původně jsem byl rozhodnutý pro vw sportsvan (chtěl jsem něco s vyšším posedem), ale ateca mi přišla v reálu fajn a v lepším poměru cena/výkon ... touto situací to celkem zabili no.