Nové auto do 40 000€ (+ /- 2000)
Re: Nové auto do 40 000€ (+ /- 2000)
tak som sa dnes rozhodol a manželka odklepla: Ford Edge Sport.......
cena prekopla nad 52 000, ale auto do dôchodku vystačí...asi
cena prekopla nad 52 000, ale auto do dôchodku vystačí...asi
JEEP GCH
v tejto výbave a výkone o 10 00€ drahší
a v PP ma veľa chalanov jeep
a v PP ma veľa chalanov jeep
Mně se Outback líbí, hodně. Ale buď je do něho slabý diesel nebo slabý benzín. Vždyť ten dvouapůllitr se na stovku dostane až za 10 sekund...zdeny píše:Outback 2,5i CVT a není wo čem. A eště ti zbyde.wamp píše:stále som mal velký kombik aj ked som jazdieval sam, proste mám lepší pocit z väčšieho auta. Chodievam lyžovať, tak preto 4x4.
Mám aj vnučku a s tou chodievame po výletoch, tak tam treba nejaké športové náčinie a nebudeme sa predsa tlačiť.Do golfu, do kufra nedáš hlboký kočik
Teraz som skonfiguroval kodiaqa za 44 000 a celkom sa mi pozdáva...
PS: uvažuji již podobným směrem, pár roků mi sice ještě chybí, ale půjdu touto cestou. Hory, prostor, spolehlivost, výbava, výtečná odlnost proti korozi, co víc?
PS1: to má být už poslední auto? POkud ano, pak bych zůstatkovou cenu vůvbec neřešil...
To hlavne kvoli tej blbosti zvanej CVT. CVT = lenive auto s velkou spotrebou.
Cupra ST 265 manual (2016), Lancer 1.8mivec (2010)
Tak vyjedeš o 5 minut dřív, no:-)EL_XEL píše:Mně se Outback líbí, hodně. Ale buď je do něho slabý diesel nebo slabý benzín. Vždyť ten dvouapůllitr se na stovku dostane až za 10 sekund...zdeny píše:Outback 2,5i CVT a není wo čem. A eště ti zbyde.wamp píše:stále som mal velký kombik aj ked som jazdieval sam, proste mám lepší pocit z väčšieho auta. Chodievam lyžovať, tak preto 4x4.
Mám aj vnučku a s tou chodievame po výletoch, tak tam treba nejaké športové náčinie a nebudeme sa predsa tlačiť.Do golfu, do kufra nedáš hlboký kočik
Teraz som skonfiguroval kodiaqa za 44 000 a celkom sa mi pozdáva...
PS: uvažuji již podobným směrem, pár roků mi sice ještě chybí, ale půjdu touto cestou. Hory, prostor, spolehlivost, výbava, výtečná odlnost proti korozi, co víc?
PS1: to má být už poslední auto? POkud ano, pak bych zůstatkovou cenu vůvbec neřešil...
to nieje o par minutach skôr, ale o svižnej jazde.....
tak som tu cenu troška navýšil a v pondelok mi pred domom zaparkuje Ford Edge sport...210koni..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, rvačka o ně zrovna není...a tak ten, kdo se pomátne a podepíše objednávku, jej má takřka hned
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
chcel som Mondeo, ale s malou upravou...a čakacia doba 6-8 mesiacov....to nieje pre mňa...a cena skoro ta istá