Ahojte, poprosil by som vas o pomoc, preto som sa tem prihlasil. Mám Smart Fortwo 2001 a stratili sa mi kľúče od neho. Auto stojí na zlom mieste, kde je ťažko ho odtiahnúť. Volal som už aj do servisu-autorizovaného, jediný, ktorý som našiel je v BA, kde mi ponúkli výrobu nových kľúčov. Nacenili mi to na cca 200 €, problém je, že auto sa tam nedá odtiahnuť. Ak pozná niekto nejaké riešenie alebo riešil takýto problém, budem veľmi povdačný.
TRENCIN, Vladimir
smart fortwo 2001 - pomozte pri strate autokluča
Re: smart fortwo 2001 - pomozte pri strate autokluča
Chapu to tak, ze vpredu/vzadu neni prostor pro najeti. Takto jej take nelze nalozit?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
odtahovka s rukou je snad samozrejmost! jinak nevidim jedinej duvod proc by nemelo jit odtahnout
BTW Smart je Mercedes, tak zavolej do MB jestli pdole VINu nejde koupit primo nakodovanej klic a mas to vyresene
BTW Smart je Mercedes, tak zavolej do MB jestli pdole VINu nejde koupit primo nakodovanej klic a mas to vyresene
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
vďaka za rady, no auto je pod prístreškom, zamknute, vo dvore kde je bránka a kľúče od nej sú navyše v aute. Ak by sa aj podarilo dostať sa do auta a odomknúť bránku, odťahovka z TN do BA je drahá. Preto hľadám riešenie na mieste.
ďakujem, Vlado, TN
ďakujem, Vlado, TN
Kdyz nemuze hora k Mohammedovi… tak musi servisak k autu.
Nebo ma byt skrytym poselstvim vlakna ziskat radu jak se dostat do toho auta kancelarskou sponkou?
Nebo ma byt skrytym poselstvim vlakna ziskat radu jak se dostat do toho auta kancelarskou sponkou?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Nějaké firmy umí na místě bez poškození auto za cca 2000Kč otevřít - po ověření, že jsi majitel (některé i bez toho )