Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
V kruzich priznivcu aut pro narocne, rozumejte aktivni ridice se to tak rika opravdu velmi casto. Myslim, ze to i ma svou logiku, Camaro nebo Mustang si s Vette vubec nemohou tykat a vubec technicka vyspelost Vette je (az na par vyjimek, vsichni vime jakych...) na Americke auto nadstandardni. O tom ostatne svedci i to, co dokaze porazet a cemu zvlada konkurovat. S polovicni cenou
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Mustang ako auto pre narocnych vodicov
Ja by som do zoznamu este pridal Dodge Viper, co po FL rozhodne nie je zle auto.
Ja by som do zoznamu este pridal Dodge Viper, co po FL rozhodne nie je zle auto.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
no tak to je samozrejme a ocividne, ze camaro a mustang jsou neco uplne neco jineho, nez vette....a pokud to nekdo hazi do jednoho pytle, tak je rekneme neinformovany a ta auta za to nemohou
jinak ja jsem taky narocny ridic
hlavne co se tyce pohodli, vybavy.....
hlavne co se tyce pohodli, vybavy.....
Ja by som si osobne vybral Dodge Charger, to auto ma charisma...
Už jsem to sem dával:merlin píše:Mustang ako auto pre narocnych vodicov
http://www.motortrend.com/av/roadtests/ ... index.html
Aktuální Mustang GT stačí na okruhu i v ostatních testech (zrychlení, brzdy, boční přetížení) aktuální BMW M3 a přitom stojí něco přes polovinu ceny BMW... Já bych se moc nesmál - ale možná usmíval, kdybych měl Mustanga .
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
jojo, soucasny mustang uz je normalni moderni auto konkurenceschopne i pro podivne smyslejici evropany Ale Vette je precijen jina liga, ta uz se srovnava s jinymi auty, nez M3
beaumont: pekne video
Len neviem ako by sa ten Mustang choval na rozbitej ceste, ma tuhu zadnu napravu a co mam skusenost (kratku) tak uskakuje.
Co mate proti Dodge Viper?
Len neviem ako by sa ten Mustang choval na rozbitej ceste, ma tuhu zadnu napravu a co mam skusenost (kratku) tak uskakuje.
Co mate proti Dodge Viper?
Já nic, ale je to auto, které už se mě netýká - cenou, výkonem ani ničím jiným. Corvette bych si v garáži teoreticky představit uměl, Mustanga nebo Camaro s klidem, ale ve Viperu bych se asi brzo zabil, to už je na mě prostě moc.merlin píše:Co mate proti Dodge Viper?
Tuhá zadní náprava - ano, na rozbitém povrchu to asi bude horší (nejel jsem)... Na druhou stranu, někde se zkrátka ta cena Mustangu projevit musí, "odnesly" to interiér a zadní náprava, ale obojí zaostává mnohem méně než třeba před patnácti dvaceti lety.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
mne hlavne prijde, ze plivani na tuhe napravy je u nas takovy folklor, protoze to prece Franta rikal, tak to nemuze byt dobry .)