Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
Caddy, mam dotaz asi speciálně na tebe, ale může mi poradit kdokoliv jinej. Jak přesně se dá poznat replika Auburnu od originálu? Kdysi si mi psal k mojí fotce, že je to replika. Dokonce si psal, že to jde poznat jenom podle blinkrů, jinak je perfektní. Ale teď sem na fb narazil na jednu, která má blinkry jiný a i kola se zdaji origoš. Tak bych řek, že je to jiný auto, než sem fotil tehdy já...
TSs
hele, tezko rict, nekdy to p oznas fakt jne podle motoru...a blinkry jsme myslel ty bocni, ze original nic takoveho nema
Jaký boční? Já myslel ty na nárazníku, každej je měl jiný.
Ale kdyby tu v čechách nějakej origo byl a jezdil s tim na veteránksý závody, tak bys o tom věděl, ne?
Ale kdyby tu v čechách nějakej origo byl a jezdil s tim na veteránksý závody, tak bys o tom věděl, ne?
TSs
myslim bocni blinkr, jakoze fakt bocni...tu picovinu, co musi dneska byt kvuli predpisum a tim padem homologaci, drive je auta nemela
a ja taky nevim vsechno a o vsem
-
- Spolujezdec
Ahoj, mám Camaro 3,8 V6, znáte někdo význam kontrolek???
Tohle se mi tam občas rožne....
Tohle se mi tam občas rožne....
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
camaro pekné, až na ty kola. Kontrolky hledej v manuálu pro auto pokud ho máš, ale tipoval bych, že tohle znamená, že je něco moc horkého. Kdy se to rožíná?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
-
- Spolujezdec
No tak s těma kolama jsem to už koupil
akorát sem to nově obul, mě to překvapilo, že i při tak malém profilu jsou celkem měkký ty papuče. Na BMW mám daleko větší balon, ale pneu Run Flat a to je tvrdý jako kráva...
Opravuji vzhled té kontrolky - zapoměl jsem na šipky...
Rožíná se to nepravidelně, někdy hned po nastartování.
akorát sem to nově obul, mě to překvapilo, že i při tak malém profilu jsou celkem měkký ty papuče. Na BMW mám daleko větší balon, ale pneu Run Flat a to je tvrdý jako kráva...
nemůže to být signalizace "umřelého" Kat-u?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Díky.Caddy píše:myslim bocni blinkr, jakoze fakt bocni...tu picovinu, co musi dneska byt kvuli predpisum a tim padem homologaci, drive je auta nemela
TSs
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
a zhasne to pak?Kart_karel píše:No tak s těma kolama jsem to už koupil
škoda že nejde googlit obrázky
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz