Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
A to se tam jen tak povaluje, nebo se tam zrovna sešli?
Caddy, s tych fotiek sala krasna atmosfera
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
no, dle vysky travy kolem vozu tam jsou uz docela dlouho nehnute Tedy krom meho barona a toho zeleneho oldse, timjezdia je ted i na prodejReese píše:A to se tam jen tak povaluje, nebo se tam zrovna sešli?
Tak to je hotový houbařův ráj To si tam někdo pěstuje, nebo je to něco jako hřbitov?Caddy píše: no, dle vysky travy kolem vozu tam jsou uz docela dlouho nehnute Tedy krom meho barona a toho zeleneho oldse, timjezdia je ted i na prodej
no, u pulky z nich rika, ze je da do kupy Asi typicky snilek Neco je i na prodej, neco na dily....ale asi spis zahradni altanky, no
Caddy: Super fotky.
Pár kousků by tam za záchranu stálo, např. ten druhý bílý Le Baron. Nevíš co to je zač, klasika 3.0 V6 automat?
Pár kousků by tam za záchranu stálo, např. ten druhý bílý Le Baron. Nevíš co to je zač, klasika 3.0 V6 automat?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
nevim, mozna taky jen ctyrvalec...a je to coupe, ne cabrio. A je za 17 tisic k mani
Aha, tak coupé (s jakýmkoliv motorem) ztrácí značnou část kouzla, byť je to pořád moc hezké auto. Snad jen turbo je zajímavé, ale pro mě ani to... Ale mě se Le Baron zamlouvá hlavně jako levné a přitom normálně použitelné cabrio.
No nic, já už mám beztak nebe nad hlavou pořešené jinak (ač o Le B. jsem před koupí taky dost přemýšlel), ale dík za info...
No nic, já už mám beztak nebe nad hlavou pořešené jinak (ač o Le B. jsem před koupí taky dost přemýšlel), ale dík za info...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak je tam 2,5 turbo...coz je sice nejsilnejsi verze, ale ne moc funkcni ani u aut, co nejsou odstaveny na zahrade....