Ford Cougar
Ford Cougar
Tak od koupe Toyoty Celicy jsem nakonec upustil, zamiloval jsem se do Forda Cougar. Muze mi nekdo rict vic? Hlavne co se tyce spotreby, 2500ccm a 125kw je docela dost, ale na netu jsem nasel recenze lidi co jezdi za 7 litru, a nekterych co rikaji ze jezdi za 12 coz je docela rozdil... precejen jsem student tak chci neco s cim se da jezdit levneji a co se libi holkam. Dale bych se chtel zeptat, jestli nekdo nevi jak je to s mistem na nohy u ridice, mam pres dva metry a potrebuji proto dost mista, ale hadam ze diky svym rozmerum to nebude problem.
Mam moznost jej koupit v hoooodne dobrem stavu s 130 000 najetymi km za cca 60 000, tak se ptam, co vy na to... (bude to moje prvni auto)
Mam moznost jej koupit v hoooodne dobrem stavu s 130 000 najetymi km za cca 60 000, tak se ptam, co vy na to... (bude to moje prvni auto)
Re: Ford Cougar
Pokud hledáš hezké, spolehlivé, důstojně jedoucí a trochu bezpohlavní auto, tak to špatná volba není.
Pokud jsi z vesnice/maloměsta, budeš jezdit jako důchodce z 90% mimo město, asi se na 7 podíváš, ale moc bych s tím nepočítal. Každý kůň potřebuje žrát a dlouhodobou bych počítal kolem 9, pokud budeš využívat potenciál častěji, tak spíš 11.
Pokud jsi z vesnice/maloměsta, budeš jezdit jako důchodce z 90% mimo město, asi se na 7 podíváš, ale moc bych s tím nepočítal. Každý kůň potřebuje žrát a dlouhodobou bych počítal kolem 9, pokud budeš využívat potenciál častěji, tak spíš 11.
2.9T RWD
Kolega měl stejný motor v tehdejším Mondeu a byl v tom mezi 12 až 14 dle aktuální trasy. Ale jeho tehdejší jízdní styl by byl dnes označený jako čisté silniční pirátství. 9 s nějakým zapřením půjde, ale miň bych si nenalhával. Popravdě to auto je asi nejhezčí zvenku. A nepočítej, že si někdo sedne dozadu. Největší předností tohohle auta bude, že je to celkem rarita na silnicích.
Tak ja nejsem silnicni pirat, rad si na rovince v lete slapnu na plyn, nepopiram.. ale nedelam na cestach zavody... A rekl bych ze to cestovani bude 50:50 mesto:okrsky... V zadu misto pro cloveka nepotrebuju, nikdy nevozim vice nez 1 cloveka (pritelkyni)...
Sakra tak asi zase spatna volba... mohli byste mi teda poradit nejake sportovnejsi kupecko ktere vypada dobre, ma alespon 80kw motor (at se s tim da i predjizdet a vyjet i delsi kopec plne nalozeny) a zere 6-9 litru, tech 9 pri "tezke noze" ?
Sakra tak asi zase spatna volba... mohli byste mi teda poradit nejake sportovnejsi kupecko ktere vypada dobre, ma alespon 80kw motor (at se s tim da i predjizdet a vyjet i delsi kopec plne nalozeny) a zere 6-9 litru, tech 9 pri "tezke noze" ?
Tak Baaavo bych bral ze, ale spotreba nebude o moc nizsi nez u toho Forda
jinak se divam na P 206, vypada vykonne a neni ani nejak extra osklivy, myslim ze by to mohlo byt fajn auto pro studenta (mesto, projizdky po okrskach s nizkou spotrebou)
http://www.sportovnivozy.cz/36466-peuge ... ng-praha-8
co myslite?
jinak se divam na P 206, vypada vykonne a neni ani nejak extra osklivy, myslim ze by to mohlo byt fajn auto pro studenta (mesto, projizdky po okrskach s nizkou spotrebou)
http://www.sportovnivozy.cz/36466-peuge ... ng-praha-8
co myslite?
P206 je imho vše jen ne sportovní. 2.0i s tím hýbe jen o malinko lépe než 1.6i 80kw, žere o dost více a dosti zatěžuje přední nápravu.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já vždycky miloval Hondu Prelude... Dneska to už ale asi bude out...i když pěkný kousek by se asi sehnat nechal.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevylítanou Preludu ale seženeš těžko. Sám jsem po nich koukal (a koukám stále) a když už byla nějaká technicky dobrá, tak byla buď oplácaná plasty a kytem, nebo hrozně drahá.
Ve čtvrté generaci (ošklivý ufovnitřek, jinak fajn auto) by se ale mohlo něco najít.
Ve čtvrté generaci (ošklivý ufovnitřek, jinak fajn auto) by se ale mohlo něco najít.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo, těch "tuning" verzí bude asi hafo...akorát z většiny se člověku zvedne kufr.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time